Tamna strana Kristine Agilere: Maltretirala osoblje i saradnike, svi su je napustili

19.08.2022

13:11

0

Iako važi za miljenicu publike, to svakako nije sa onima koji su blizu nje

Tamna strana Kristine Agilere: Maltretirala osoblje i saradnike, svi su je napustili
agilera - Copyright Profimedia

Kristina Agilera je poznata plavuša anđeoskog glasa, koja je miljenica publike. Međutim, iza svetla reflektora nije sve tako sjajno. Njeni saradnici i osoblje koje je radilo za nju je ne gledaju kao "anđela".

Zbog onoga što je stvorila u karijeri, Kristina je dobila mesto u žiriju poznatog takmičenja "The Voice", ali stvari nisu baš išle po loju.

Kristina Agilera na dodeli Gremi nagrada/Profimedia
Kristina Agilera

- To je postalo nešto što nisam mislila da će biti kada sam se prijavila da učestvujem. Tu se nije uopšte radilo o muzici, radilo se o dobroj priči i posebnim momentima. Nisam počela da se bavim ovim poslom da bih bila voditeljka televizijske emisije i da bi me ograničavali pravilima "Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš to da kažeš" Pokušavala sam da se očajnički izrazim kroz odeću, šminku ili frizuru. To je bio moj jedini izlaz - izrazila je razočaranje učešćem u pomenutom šouu.

Organizatori su joj to zamerili, a po sezoni takmičenja plaćali su joj čak 17 miliona dolara.

- Sa Kristinom je teško raditi, često kasni i nikada joj nije žao što svi je svi čekamo. Da stvar bude još gora, ona se tokom čitave emisije svađala sa Adamom Levinom, ne mogu da podnesu jedno drugog - ispričali su njeni bivši saradnici.

Profimedia
Kristina Agilera

Dok se snimao "The Voice", kasnila je i po pola sata, a njena "preka narav" dolazila je do izražaja kada bi se posvađala sa članovima ekipe poput šminkera, frizera ili kostimografa. Rasprave bi ona inicirala. Kristina je ostala bez angažmana a i brojni saradnici su joj okrenuli leđa jer je zahtevala da joj budu na raspolaganju 24 sata svakog dana u nedelji.

- Nikada joj nije predstavljalo problem da probudi dadilju ili sobaricu za najbanalniju stvar. Jednom je pozvala čistačicu da dođe iz drugog dela kuće i doda joj peškir koji joj je bio na dohvat ruke - ispričao je izvor.

Neki kažu da je uzrok ovakvog ponašanja zavisnost od alkohola, a neki objašnjenje pronalaze u njenoj teškoj naravi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike