Dženifer Lopez pokazala vilu u kojoj živi sa Benom Aflekom: Glamur i sjaj koji se kod nas ne viđa! (FOTO)

12.12.2022

14:16

0

Latino diva je već nekoliko meseci u braku sa holivudskim glumcem

Dženifer Lopez pokazala vilu u kojoj živi sa Benom Aflekom: Glamur i sjaj koji se kod nas ne viđa! (FOTO)
Dženifer Lopez pokazala kuću - Copyright Printscreen/YouTube, Vogue

Dženifer Lopez je Benu Afleku rekla sudbonosno "da" ovog leta i fotografije sa bajkovitog venčanja obišle su svet, a planetarno popularna pevačica je sada otvorila vrata svog raskošnog doma povodom novog poslovnog projekta koji priprema.

Naime, latino diva najavila je izdavanje albuma, kojim će, kako je rekla, zatvoriti još jedan "krug" svog emocionalnog putovanja dugog 18 godina, a u pitanju su pesme koje nije bila u stanju da otpeva kada su ona i Ben raskinuli veridbu

Profimedia
Dženifer Lopez i Ben Aflek na venčanju

 

Iznova ispunjena srećom, pevačica je pokazala da se posebno oseća dok pred kamerama američkog "Voga" izgovara reči "Ben, moj muž". Portorikanka rođena u Njujorku, koja još nosi u sebi onaj mangupski duh "Dženi iz bloka", nasmejana u intervjuu, zadovoljno vodi goste kroz svoj dom. 

S prvim kadrovima, Dženifer je gledaocima poželela dobrodošlicu navaljena na ulazna vrata, iza kojih se vidi ogromno predsoblje sa skupocenim klavirom, kao i veliki sto ukrašen brojnim detaljima, uključujući fotografije sa Benovog i njenog venčanja.

Na lice glumice i pevačice koja je već u šestoj deceniji, diskretno osvetljenje baca nežne senke, u prostoru u kome dominiraju crno - beli detalji. Taj motiv se ponavlja i na podovima, koji su prekriveni mermerom. 

Nakon predsoblja, pevačica ekipu prestižnog magazina odvodi do ne toliko pregledne kuhinje, ali je očigledno da je prostor jednako neverovatan. Na sredini su dva "ostrva", ukrašena orhidejama, ali i trpezarijski sto koji gleda na više dvokrilnih vrata, koja vode u dvorište vile.

Stražnji deo impresivnog imanja čini prostrani trem, zaštićen od kiše i sunca, sa koga se stiže do ogromnog bazena, a u pozadini se vidi da imanje čini još mnoštvo objekata. Pevačica je dodala da je najponosnija što ne mora da napušta svoj dom kako bi se posvetila svom poslu, jer se u sklopu kuće nalazi i njen muzički studio. 

 

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 16. jula ove godine na bajkovitom venčanju u društvu porodice i najbližih prijatelja. Ben je tom prilikom svojoj supruzi posvetio emotivni govor, ispisan na čak 12 strana, zbog kog je prema pisanjima medija pustio suzu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike