Madonina ćerka pretukla devojku jer joj je vređala majku: Jedna reč ju je izbacila iz takta!

08.12.2022

19:54

0

Lurdes Leon se potukla u jednom klubu, a sada je javno progovorila o incidentu

Madonina ćerka pretukla devojku jer joj je vređala majku: Jedna reč ju je izbacila iz takta!
Lurdes Leon i Madona - Copyright Profimedia

Najstarija ćerka kraljice popa, Madone, Lurdes Leon u novom intervjuu za američki “The Cut” magazin ispričala je anegdotu iz jednog noćnog kluba u kom je pesnicom udarila djevojku koja je vređala njenu majku.

Ona je objasnila da nije neko ko se inače agresivno, niti bahato ponaša, ali da onaj ko je napadne treba da se pripazi. Madonina ćerka istakla je da nikako ne podržava nasilje, ali da ne dozvoljava da joj neko vređa majku.

- Nisam neko ko ne poštuje ljude ili se ponaša nadmeno, ali ako kreneš na mene bezobrazno, bolje se čuvaj - započela je Lourdes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Priznala je da je jednom došla u fizički sukob, kada joj je nepoznata devojka prišla u klubu i nazvala njenu majku, Madonu, krajicu pop muzike, „ku***m“.

- Ne podržavam nasilje, ali ne dozvoljavam da bilo ko tako govori o mojoj majci u mom prisustvu, rekla je Madonina ćerka, koja je inače prvo biološko dete kraljice popa.

Profimedia
Madona

Podsetimo, Madona poslednjih meseci sve više zbunjuje i zabrinjava fanove širom sveta, porukama i objavama na svom Instagramu. Mnogi smatraju da pevačica samo želi da pridobije pažnju na pogrešan način, a neretko joj i javno upute kritiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike