Madona skandaloznim izdanjem zbunila milione pratilaca! Usledila burna reakcija: Očajnički traži pažnju, plaši decu i gubi fanove!

08.12.2022

14:44

0

Kraljica popa je ovog puta nadmašila samu sebe, a oprečni komentari su se samo nizali

Madona skandaloznim izdanjem zbunila milione pratilaca! Usledila burna reakcija: Očajnički traži pažnju, plaši decu i gubi fanove!
Madona - Copyright Instagram screenshot / madonna

Teško je naći reči kojima bi se mogle opisati nove objave na Instagram profilu kraljice popa, Madone (64). Pevačicini pratioci su uveliko navikli na šokantne fotografije i videozapise, a ona je ovog puta nadmašila samu sebe. 

- Samo ti (ja) - napisala je Madona ispod kratkog snimka na profilu, u kom prvo pozira sa sunčanim naočarima, a odmah zatim i s maskom na licu i bičem u ustima. Ali tu nije bio kraj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Nakon objave, na Instagram storiju podelila je niz fotografija koje su zbunile milione pratilaca.

- Beba želi da se vozi; Tako visoko; FDR ljubav; Uspavala sam se; Molim gospodina da sačuva moju dušu - pisalo je uz fotografije koje je objavila.

Madona je na fotografijama pozirala u raznim pozama na krevetu. Na sebi je imala čipkastu masku, bič, crne pantalone, crne rukavice, čizme i čipkastu majicu ispod koje su se nazirale bujne grudi. Na jednoj od fotografija, Madona je pozirala šireći noge na krevetu, zbila se uz jastuk i otvorila usta. Pratioci su ostali zbunjeni.

Iako je na objavi za samo 15 sati prikupila oko 50 hiljada lajkova, sudeći po komentarima, fanovima se nisu svidele nove fotografije i snimci pevačice. 

- Šta radiš? Neverovatna si pevačica i ne moraš ovo raditi. Izgledaš staro i kao da očajnički želiš pažnju drugih. Molim te, prestani. Uništavaš svoju lepotu - poručila joj je korisnica društvenih mreža. 

- Madona, molim te prestani s botoksom i operacijama. Napravi novi album - dodala je druga. 

- Neka neko ovu divu, koja očajnički traži pažnju, stavi na druge lekove. Plaši decu i gubi fanove brže nego što je potonuo Titanik - zaključio je jedan od pratilaca.

Profimedia
Madona i Endriju

Podsetimo, kraljica popa je ove jeseni objavila fotografije sa svojim novim, 40 godina mlađim, dečkom. Endrju ima 23 godine, a on i Madona su primećeni dok su razmenjival nežnosti na jednom koncertu u Njujorku, piše "Page Six".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike