Dženifer Lopez o raskidu prve veridbe sa Benom: Osećala sam kao da ću umreti, ali naša priča ima srećan završetak

30.11.2022

18:01

0

Pevačica je istakla da je to bio veoma bolan period za nju

Dženifer Lopez o raskidu prve veridbe sa Benom: Osećala sam kao da ću umreti, ali naša priča ima srećan završetak
Ben Aflek, Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su posle 18 godina ponovo dali šansu svojoj ljubavi i pre nešto više od tri meseca izgovorili sudbonosno „da“ u uskom krugu porodice i prijatelja. 

Pevačica se tokom gostovanja  za „Apple Music“, prisetila perioda kada je raskinula veridbu sa Benom 2004. godine. Sa ove distance, ona ističe da joj je taj raskid veoma teško pao. 

- Bilo je toliko bolno nakon raskida. Kada smo odustali od venčanja pre 20 godina slomilo mi se srce. Iskreno, osećala sam se kao da ću umreti - rekla je Lopez.

Profimedia
Dženifer Lopez, Ben Aflek

 

- Sledećih 18 godina ništa nisam mogla da učinim kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, imamo srećan završetak - zaključila je pevačica.

Podsetimo, Dženifer i Ben upoznali su se 2001. godine na setu filma "Gigli" u kojem su oboje igrali glavne uloge. JLO je tada bila u braku, a samo godinu dana nakon toga se razvela i počela sa Benom turbulentnu vezu.

Danas Dženifer nosi Benovo prezime, i kaže da je nikad srećnija. Nedavno je sa svog Instagram profila obrisala sve fotografije, a 24 sata kasnije najavila novi album.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike