Britni Spirs razočarana u Kristinu Agileru: Odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju

21.11.2021

14:33

0

Pevačici je zasmetalo što njena nekadašnja drugarica nije otvoreno pričala o njenom slučaju i svetu dočarala pravu situaciju

Britni Spirs razočarana u Kristinu Agileru: Odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju
Britni Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

Pevačica Britni Spirs je konačno posle 13 godina starateljstva nad njom, slobodna. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ona je na svom Instagramu priznala da se razočarala u nekadašnju drugaricu Kristinu Agileru jer je je odbila da komentariše njen slučaj, iako je kako kaže, bila upućena u situaciju u kojoj je bila. 

Naime, Britni je na svom Instagram nalogu objavila deo snimka sa 22. po redu dodele latinskih Gremija i deo Agilerinog intervjua gde se vidi da ona odbija da komentariše njen slučaj, što ju je povredilo i na Kristinin postupak gleda kao na izdaju. 

Instagram printscreen/britneyspears
 

- Volim i obožavam sve koji su me podržali… Ali odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom zakonu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam… Da, ja sam važna! - napisala je Britni na Instagramu. 

Podsetimo, Agilerin menadžer je pop zvezdu pomerio od predstavnika sedme sile i nije joj dozvolio da odgovara na pitanja koja se tiču njene prijateljice i koleginice.

Profimedia
 

 

Inače, Kristina je iskoristila priliku te je na Instagramu početkom juna istakla da je Britni neko ko zaslužuje svu sreću ovog sveta, ali to Spirsovoj očigledno nije bilo dovoljno. 

– Osoba koju sam nekad dobro poznavala očajnički želi slobodu, a živi u stravičnim uslovima. Ona je neko ko zaslužuje da bude srećan. I ja joj to od srca želim. Ona zaista zaslužuje svu podršku i ljubav ovog sveta – napisala je Agilera tada. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike