Madona optužena za trgovinu afričkom decom: Novi skandal kraljice popa drma planetu!

10.01.2023

15:35

1

Pop zvezda je majka šestoro dece, od toga je četvoro njih usvojila

Madona optužena za trgovinu afričkom decom: Novi skandal kraljice popa drma planetu!
Madona - Copyright Profimedia

Svetska etiopska federacija zatražila je od predsednika Malavija, Lazarusa Čakvere da istraži navode o usvajanju malavijske dece zbog moguće "trgovine ljudima i društvenih eksperimenata", a u centru kontroverze našla se legendarna "kraljica popa" Madona i njena dobrotvorna organizacija "Raising Malavi".

Naime, pomenuta organizacija traži da se ograniči pristup šezdesetčetvorogodišnoj pop zvezdi i njenim saradnicima Africi, ali prevashodno afričkoj deci, kao mera predostrožnosti, dok se ne sprovede detaljna istraga o mogućim nezakonitim radnjama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Federacija takođe citira Kazneni zakon Malavija koji kaže "da svaka ženska osoba koja javno ili privatno, počini bilo kakav čin grube nepristojnosti sa drugom ženskom osobom biće optužena i procesuirana za krivično delo, za šta je predviđena kazna zatvorom od pet godina". 

Peticija se poziva na knjigu koju je Madona napisala 1992. godine pod nazivom 'S*KS', a koja "ima sadržaj za odrasle, uključujući pornografiju i simulacije s*ksualnog čina, uključujući i sadomazohizam" piše "Time".

Zakon o usvajanju dece, koji reguliše država Malavi ima za cilj da se podjednako primenjuje na sve koji razmišljaju o usvajanju, bez obzira na njihov status i prihode, a kako pomenuti medij navodi, smatra se da to nije bio slučaj sa kontroverznom pevačicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Podsetimo, sama Madona, koja je 2009. godine već navodno bila osumnjičena za kršenje prava afričke dece i procedure usvajanja, ima četvoro usvojene dece iz Malavija. Najmlađe od njih, Stela i Ester imaju 10 godina, nisu potpuna siročad, ali kada su usvojene pokazalo se da roditelji ne mogu da ih izdržavaju.

Bonus vide

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike