Džastin Timberlejk više nije komšija Rajanu Rejnoldsu: Pevač prodao mnogo dobar penthaus i još zaradio 29 miliona dolara! (FOTO)

17.05.2022

12:58

0

U ovoj zgradi bezbednost je zagarantovana

Džastin Timberlejk više nije komšija Rajanu Rejnoldsu: Pevač prodao mnogo dobar penthaus i još zaradio 29 miliona dolara! (FOTO)
profimedia-0651777306 - Copyright Profimedia

Slavni Džastin Timberlejk prodao je luksuzni penthaus u Njujorku za vrtoglavih 29 miliona dolara.

Pevač i njegova supruga, glumica Džesika Bil, ovaj stan su kupili 2017. za 20,2 milIona dolara. Luksuzni penthaus ima četiri spavaće sobe, plus dva kupatila i privatni lift. Zgrada, takođe, ima privatnu podzemnu garažu što je čini sjajnim mestom za život daleko od budnih očiju paparaca. 

Zato ne čudi kako je susedstvo puno poznatih i slavnih faca. Neki od celebritija koji su Timberlejku do skoro bili komšije su i glumac Rajan Rejnolds i glumica Blejk Livli, a tu su i glumica Dženifer Lorens, glumica Rebel Vilson, kao i vozač F1 Levis Hamilton koji je nedavno prodao svoj nešto veći penthaus za 50 miliona dolara.

Ostale pogodnosti koje imaju stanari ovakvih stanova su i portir na vratima, poslugu, najsavremeniji sigurnosni sadržaj, dugi unutrašnji bazen, kao i fitnes cenatar.

Da pevaču ide od ruke da zarađuje na nekretninama, govori i to da je prošle godine prodao vilu na Beverli Hilsu, na kojoj je zaradio bukvalno milione. Naime, Timberlejk i Džesika kupili su je za 26,7 miliona dolara manje od iznosa za koji su je prodali, pa su zajedno sa sumom iz 2021. i ovom sada, zaradili 35,5 miliona dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike