Prve gu*e estrade! Ovo su pevačice sa najboljim zadnjicama u Srbiji: Pojedine nisu žalile novac kako bi dobile ono što žele! (FOTO)

12.01.2023

20:44

0

Pored pevanja, njihove obline često izbiju u prvi plan

Prve gu*e estrade! Ovo su pevačice sa najboljim zadnjicama u Srbiji: Pojedine nisu žalile novac kako bi dobile ono što žele! (FOTO)
Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Tea Tairović i Maja Berović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Savršena i pozamašna zadnjica poslednjih godina poznatim damama je jako bitna, kako na svetskom, tako i na domaćem tržištu.

Savršena i velika zadnjica je san mnogih žena, ali i muškaraca, a mnogi smatraju da je za to kriva planetarno popularna starleta Kim Kardašijan, koja je prva uvela trend pozamašne, dobro upakovane, zadnjice.

Instagram printscreen/kimkardashian
Kim Kardašijan

Tako poznate dame ne žale novac da im gu*a bude obla, cvrsta i zategnuta. Mnoge su posetile plastičnog hirurga i nisu žalile novac za novu pozadinu. Pojedinim starletama je zbog ovog, nimalo naivnog zahvata, bio ugrožen i život, međutim ni nakon toga nisu odustale od veštačke zadnjice.

Dok jedne moraju da kupe, druge tvrde da im je zategnuta, obla zadnjica, dar majke prirode.

Jelena Karleuša

Titulu prve gu*e estrade svakako nosi pop zvezda Jelena Karleuša. Poznato je da Jelena ne žali novac kada je njen fizički izgled i garderoba u pitanju, a zbog svog modnog izraza i stila često se našla i u svetskim medijima, koji su tvrdili da se našom zvezdom inspirišu velika svetska imena poput Kim Kardašijan, Bijonse i Lejdi Gage

Jelena često na Instagramu promoviše svoje obline, te se tako i njena gu*a neretko nađe u prvom planu. Mnogi mediji spekulišu da je Jelena među prvima ugradila najkvalitetnije filere, poput onih koje stavljaju svetske zvezde, i to kod jednog poznatog hirurga iz Turske. Međutim, Jelena o tome nikada nije javno govorila, a često voli da istakne kako je na sebi radila samo grudi.

Prirodna ili ne, Jelenina obla zadnjica je svakako jedan od zaštitnih znakova pevačice, na čemu mnogi mogu da joj pozavide.

Maja Berović

Njena koleginica i doskorašnja komšinica Maja Berović je navodno poradila na zadnjici u istanbulskoj klinici, nekoliko godina pre trudnoće. Kako prenose mediji, Berovićeva se na ovaj korak se odlučila zbog činjenice da treninzima nije mogla da ima pozadinu koliku je želela, a i morala je da snima spotove i kampanju za novi album, na kom je želela zanosnu pozadinu. Zato je angažovala najboljeg hirurga u Turskoj i bukvalno za dan postigla željeni efekat.

Seka Aleksić

Otkako je kročila ja scenu, Seka Aleksić je privukla veliku pažnju, kako svojim stavom i pesmama, tako i atraktivnim izgledom i oblinama, koje su u to vreme oduševljavale muški pol. Seka je godinama bila prepoznatljiva kao vatrena crnka, a u godini za nama uspela je da povrati imidž opasne zavodnice, kakav je izgradila na samom početku karijere. 

Poslednjih godina, Aleksićeva je prepoznatljiva i po garderobi od lateksa, u kojoj njena utegnuta zadnica izgleda čvrsto, oblo i zategnuto, što izaziva lavinu komentara na njenom Instagramu.

Dara Bubamara

Dara Bubamara se neretko zbog svojih estetskih korekcija i glomaznih implanta u grudima našla na meti modnih kritičara, ali i brojnih kolega, koji su pežorativno komentarisali nejn izgled. Jedan pevač je jednom prilikom izjavio i da izgleda kao da ima tri glave, dok se Dara nije obazirala na komentare i do kraja ostala dosledna svom bombastičnom imidžu.

Bubamara je imala niz intervencija, a poslednja u nizu je na pozadini. Novosadski zvrk je htela g*zu kao Dženifer Lopez, pa se podvrgla brazilskom podizanju gluteusa, koje podrazumeva upumpavanje masnog tkiva u zadnjicu iz regije u kojoj je imala višak. Zbog ovoga je imala malih zdravstvenih problema, ali je uspela da ih reši.

Tea Tairović

Tea Tairović je jedna od mlađih zvezda koja je upornim trudom, radom, energičnim nastupom i smelim scenskim pokretom našla put do publike i postala jedna od natraženijih na estradi. Iako njen fizički izgled izbija u prvi plan, malo je poznato da je Tea sama komponovala i pisala tekst za mnoge svoje pesme, čime retko koja pevačica može da se pohvali.

Osim što sama sebi piše pesme i stvara hitove, Tea je izuzetno zgodna, a njene obline privlače veliku pažnju. Poznato je da se pre pevanja profesionalno bavila i plesom, te su tako koreografije sa njenih nastupa vrlo zapažene, a neretko i viralne na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike