Estrada kolabirala zbog novogodišnjih honorara: Ovi pevači su se preforsirali tokom praznika i završili na infuziji! (FOTO)

05.01.2023

06:45

2

Nakupljeni umor i stres, kao i prevelike obaveze poslednjih nedelja odrazile su se na njihovo zdravlje

Estrada kolabirala zbog novogodišnjih honorara: Ovi pevači su se preforsirali tokom praznika i završili na infuziji! (FOTO)
Teodora Džehverović, Milica Todorović i Maja Berović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Profimedia

Pevači su praznike uglavnom proveli radno, a mnogi od njih su se preforsirali, i "zagrizli" više nego što je u njihovoj moći, kako bi zaradili honorare koji su u novogodišnjoj noći posebno visoki.

Mnogi od njih su kolabirali pa čak i završili u Hitnoj pomoći. Nakupljeni stres, učestale obaveze, novogodišnja snimanja i priprema za novogodišnje nastupe, mnoge estradnjake su koštali imuniteta, te su pomoć potražili kod doktora.

Pojedini su se požalili i na svojim Instagram profilima, a jedna od njih je popularna pevačica Senidah, koja je tik pred Novu godinu zbog zdravstvenih problema morala da otkaže nastupe u decembru.

Instagram screenshot / senida_h
Senidah

Ona je ovu informaciju podelila na drustvenoj mreži Instagram, a zabrinutim fanovima ubrzo poručila i da neće mnogo vremena proći do narednog viđanja, što se i dogodilo, jer je pevačica u novogodišnjoj noći nastupila u Zagrebu, gde je atmosferu dovela do usijanja.

- Kako sam? Okej sam, hvala na pitanju i hvala na željama za brz oporavak - uveravala je ona svoju publiku koja je prati na Instagramu.

Pevačici Milica Todorović nastupi su zakazani mesecima unapred.

Prebukiran Miličin raspored rezultirao je narušenim zdravljem, a pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, što je veoma zabrinulo njene fanove.

Instagram printscreen/milicatodorovicofficial
Milica Todorović

- Šta se dešava kada se bolestan ide na proslave - napisala je Milica.

Teodora Džehverović u novogodišnjoj noći nastupila je na platou ispred Skupštine Srbije. Pevačica je binu tom prilikom delila sa kolegama Mihajlom Veruovićem Vojažom, Igorom Panićem Nućijem, Gazda Pajom i Zerom.

Budući da se Teodora ozbiljno pripremala za novogodišnji nastup, usled previše obaveza pevačica je kolabirala i takođe završila na infuziji. Sve je objavila na svom Instagramu, što je zabrinulo fanove, a mnogi su se zapitali da li će uopšte nastupiti ispred Skupštine, što se na kraju i dogodilo.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Teodora završila na infuziji

Maja Berović se krajem prošle godine posle medijske pauze novim singlom vratila na muzičku scenu. Roditeljstvo joj je ulepšalo život, ali osim u zajedničkim trenucima sa sinom Lavom, pevačica uživa i u svom poslu, kom je izuzetno posvećena.

Iako se nije u potpunosti vratila nastupima i poslu, Maja je za doček 2023. nastupila na Kopaoniku, a uveliko radi i na novim projektima, a nedavno je otkriveno da je sklopila saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom.

Usled mnogobrojih poslovnih i privatnih obaveza, pevačici je pao imunitet, te je pomoć pronašla u infuziji.

Pevačici Višnji Petrović naglo je pozlilo samo nekoliko dana pred doček Nove 2023. godine, a tom prilikom je hitno hospitalizovana, nakon čega joj je i ukazana pomoć lekara.

Višnja nastupa svaki drugi dan, obaveze su je preplavile i došlo je do pada imuniteta. Od napornog rada, organizam joj se umorio. Pevačica je zaradila i visoku temperaturu, jer se nije toplo oblačila. Završila je u jednoj privatnoj bolnici na infuziji, gde su joj lekari pomogli da se oseća bolje.

Instagram printscreen/visnja_official
Višnja Petrović

Stefan Đurić Rasta je nakon turbulentnog perioda, problema sa zakonom i javnog prepucavanja sa bivšom ženom Anom Nikolić, konačno svoj život doveo u red. Reper neretko usnimi i svoju dnevnu rutinu, koja je svakodnevno identična, a zarad mentalne higijene upražnjava i jogu.

Taman kada je javno predstavio svoju novu devojku, Mariju Balaban, i kada se činilo da je sve kako treba, muzičaru se poljuljalo zdravlje i došlo je do naglog pada imuniteta, zbog čega se i požalio na svom Instagramu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Stefan Đurić Rasta

Nema sumnje da je Rasti imunitet pao zbog preopterećenosti i poslovnih obaveza, budući da pored rada na svom albumu, reper radi i za mnoge druge izvođače. Jedna od njih je trenutno Maja Berović, čiji zajednički projekat svetlost dana treba da ugleda na Božić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike