"Priželjkujem Breninu karijeru!" Tea Tairović o susretu sa Karleušom i poznanstvu sa Laćom: Bio je plan da odem na Evroviziju! (VIDEO)

21.12.2022

07:30

0

Jelenu je nakon pet godina srela po završetku jednog nastupa, a potom otkrila da li je istina da ju je te večeri izbegavala

"Priželjkujem Breninu karijeru!" Tea Tairović o susretu sa Karleušom i poznanstvu sa Laćom: Bio je plan da odem na Evroviziju! (VIDEO)
Tea Tairović - Copyright 24sedam

Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije koje je iznedrilo popularno takmičenje ''Zvezde Granda'', a mnogi je već sada nazivaju kraljicom bakšiša.

Medijima i javnosti posebno je interesantna zbog svog atraktivnog izgleda, energičnog scenskog nastupa i kontroverznih priča koje kruže o njoj.

Tea je će za Novu godinu nastupiti zajedno sa Jovanom Perišićem i Katarinom Živković, a tim povodom posle duže vremena je razgovarala sa medijima.

Pričala je o popularnosti, skupim poklonima, konkurenciji, susretu sa Jelenom Karleušom nakon pet godina, kao i o poznanstvu sa iznenadno preminulim tekstopiscem, Milanom Laćom Radulovićem.

24sedam
Tea Tairović

Kako se nosiš sa ovolikom popularnošću?

- Radila sam na tome, uspeh vam dolazi onda kada najmanje očekujete. Trudim se da ostanem na zemlji i normalna van bine. Mislim da mi to polazi za rukom, i dalje vodim jedan normalan život kao što sam vodila i ranije, osim što sam popularna.

Da li se susrećeš sa sujetom i ljubomorom kolega sa estarde?

- Da ste me pitali pre par meseci, rekla bih ne... Sada se već susrećem sa nekim stvarima, opaskama, podmetanjem noge koje nisam očekivala. Ali dobro, život ide dalje. Ne verujm da me iko mrzi, ne vidim sebe kao najlepšu i najzgodniju, ali definitivno imam nešto. To su bile svakakve opaske, nije ovaj posao za svakog. Morate da imate čelične živce, ja ih nemam. Uglavnom se trudim da budem uzdržana maksimalno.

Da li je istina da si se nedavno na nastupu skrivala od Jelene Karleuša i kako je izgledao vaš susret?

- Ne! Susret nam je bio divan. Jelena je bila u bek-stejdžu, dok sam ja pevala. Nismo se videle sigurno pet godina, popričale smo dva minuta jer smp toliko imale vremena. Rekla mi je da je uvek verovala u mene i da je znala da će jednog dana doći do ovoga. Čestitala mi je na albumu, sve najlepšte, kao i ja njoj.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Tea Tairović i Jelena Karleuša

Dakle prešla si Jeleni preko komentara koje ti je upućivala ranije tokom takmičenja?

- To je bilo samo u prvoj emisiji. Nije ona mene nikada uvredila, ona je meni dala jedan konstruktivan komentar koji je mene naterao da radim na sebi. To je uvek bilo za moje dobro, a kasnije me je uvek hvalila i stvarno je bila blagonaklona prema meni.

Da se sada takmičiš, da li bi Jelenu Karleušu izabrala za mentora?

- Pa ne znam... Da, možda i bih!

Sa kojom koleginicom bi se obnažila za naslovnicu ''Plejboja''?

- Ni sa jednom. Možda da su neke umetničke fotografije - da, da nisu mnogo eksplicitne. Imam jednu fotografiju u pesku, sve se vidi, a ništa se ne vidi, to je okej. Samo da nije vulgarno.

Prozvali su te kraljicom bakšiša, zašto je to tako?

- To se dešava zato što ja ne jurim novac. Meni je to na trećem mestu. Kada nešto ne jurite, to vam dolazi. Onaj koji juri za parama, njemu stalno izmiču iz ruke.

24sedam
Tea Tairović

Je l postoji neki zanimljiv poklon koji si dobila, a da to nije bakšiš?

- Dobijala sam ruže, to je na svakom nastupu... Dobijala sam privezak za ključeve, prstenje redovno dobijam... Imam kolekciju prstenja koju čuvam za sreću. Pokloni su devedeset odsto od žena, one su na mojim nastupima u prvom redu, presrećna sam zbog toga. One u meni vide snagu i energiju, osim moje muzike, imam osećaj da me više vole kao ličnost, nego kao pevača.

Kažeš dobila si privezak za ključeve, a da li si nekad dobila kola?

- Dobila sam i ključeve od kola, ali to uvek vraćam, nikad ne znam kad može neko da se probudi i da kaže ''E, da vidimo gde je Tea, da mi vrati one ključeve...'' To uvek kulturno vratim. 

Da li bi se prijavila na ''Beoviziju'' i predstavljala našu zemlju nekom ''turbo'' koreografijom?

- Bio je plan, ali nemamo pesmu koja je evrovizijska, tako da mislim da ništa od toga ne treba raditi na silu, nego kad dođe prilika i adekvatna pesma za to. Ali i kada budem imala vremena. Sada nemam, ali bih volela, zašto da ne.

Da li si poznavala pokojnog Milana Laću Radulovića i da li ste sarađivali?

- Poznavala sam ga, vrlo površno. Upravo dok sam dolazila do Beograda, čula sam vest od svog menadžera i malo je reći da mi je žao.

ATAImages/M.M.
Milan Laća Radulović

Čiju karijeru priželjkuješ, Breninu, Cecinu ili Karleušinu?

- Mislim da je to Brena. Lepa Brena je ipak jedna jedina. Možda zbog nogu, ali ja nikada neću imati takve noge i to je u redu. Mislim da je Brena dosegla mnogo dalje od naših jugoslovenskih granica. Svaka čast na tome, sa tim uspehom se još niko nije uspeo uporediti.

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović su zakazale koncert u Areni, da li ti razmišljaš u tom smeru?

- Kad bude vreme, onda ću to da kažem. Još uvek nije vreme.

24sedam/Pavle Knežević/ATA
Aleksandra Prijović i Milia Pavlović

Da li su Milica i Aleksandra tvoja najveća konkurencija, da li ste vas tri najpopularnije zvezde ''Granda''?

- Ne bih volela tako da pričam o sebi, neka to ljudi procene. Što se tiče konkurencije, mogu da kažem da sam dovoljno posebna da nemam konkurenciju. Ne želim da se poredim ni sa kim. Mislim da tako svi treba da rade, da gledaju samo sebe. Sa obe bih sarađivala, otišla bih na oba koncerta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike