Nort se maskirala u Kanjea Vesta! Video kruži mrežama: Javnost u šoku

09.01.2023

12:09

0

Ćerka rijaliti zvezde redovno na TikToku pokazuje zanimljive trenutke iz njihovog života

Nort se maskirala u Kanjea Vesta! Video kruži mrežama: Javnost u šoku
Kim Kardašijan, Nort Vest - Copyright Instagram printscreen/kimkardashian

U najnovijoj objavi na TikTok nalogu, koji deli sa majkom Kim Kardašijan, devetogodišnja Nort Vest maskirala se u svog oca, nagrađivanog repera Kanjea Vesta.

Video objavljen u četvrtak pokazuje majku i ćerku kako se zabavljaju uz pesmu četrdesetpetogodišnjeg repera "Baund 2", dok Nort, za koju fanovi godinama govore da liči na muzičara, sa nacrtanom bradom, podebljanim obrvama, pletenicama i kapom na glavi, još više podseća na višestrukog dobitnika Gremija

S druge strane, Kardašijanova nosi hromirane naočare za sunce, crnu majicu i kožne pantalone, a na dnu videozapisa su ispisane reči "Baund bejbi", kao aluzija upravo na naslednicu nekada najslavnijeg para na svetu. 

Kim je onemogućila komentarisanje, ali je video prikupio 8,5 miliona lajkova, a do sada ga je pogledalo više od 56 miliona ljudi. Takođe, Kanje je nedavno za "Daily Mail" rekao kako ne želi da njegova djeca snimaju videe za TikTok, niti da imaju naloge na ovoj društvenoj mreži, ali je slavna starleta svojoj najstarijoj kćerki, uprkos reperovom negodovanju, to dopustila.

 

 

Podsetimo, Kanje Vest navodno je nestao nakon što ga je bivši menadžer optužio za neisplaćene honorare. Naime, kako piše Miror, Vestov bivši menadžer Tomas Sent Džon je od repera tražio 4,5 miliona dolara, a na sudu u Los Anđelesu je rekao da nije uspeo da uruči sudska dokumenta reperu jer nije mogao da ga pronađe. Takođe, Tomas tvrdi da je poslao dokumenta na tri lične adrese repera, ali ta dokumenta nikada nisu stigla do Kanjea.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike