Ko su roditelji naših zvezda: Inspektori, profesori, sveštenici, a neki od njih obrađuju njive i rade na pijaci!

09.01.2023

14:54

0

Većina ne voli medijsko eksponiranje, ali su i pored toga velika podrška svojim naslednicima

Ko su roditelji naših zvezda: Inspektori, profesori, sveštenici, a neki od njih obrađuju njive i rade na pijaci!
Nataša Bekvalac, Baka Prase, Jelena Karleuša, Rasta - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Youtube/Baka prase

Život poznatih i slavnih neiscrpna je tema tračeva. Njihov ljubavni život, emotivni partneri, venčanja, razvodi, ali i deca konstantno su pod lupom javnosti, dok se o roditeljima i njihovim zanimanjima, ukoliko i sami nisu javne ličnosti, gotovo ništa ne zna. 

Jelena Karleuša

Instagram screenshot / karleusastar
Jelena Karleuša

Otac pop dive je Dragan Karleuša, visoko rangirani policijski funkcioner u penziji. Dragan i majka popularne pevačice, poznata novinarka Divna, upoznali su se i venčali 1977, a već iduće godine dobili su Jelenu. Bio je zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i iz drugog braka ima sinove Ivana i Nikolu.

Baka Prase

Youtube screenshot Baka Prase
Baka Prase

Baka Prase najpopularniji je jutjuber iz Srbije, a njegov otac je Nenad Ilić, sveštenik. Trenutno živi u Amsterdamu, gde radi pri crkvi SPC-a. Bogdanov otac je pre braka sa njegovom majkom, u kome je dobio petoro dece, bio oženjen poznatom srpskom novinarkom Oljom Bećković.

Nataša Bekvalac

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

Pop zvezda Nataša Bekvalac veoma je vezana za svoju porodicu. Otac Bekvalčeve je bivši fudbaler, a sada uspešni fudbalski trener, Dragoljub Bekvalac. Svojevremeno je igrao u klubovima Vojvodina i OFK Beograd. Natašina majka je domaćica i brine o porodici. 

Stefan Đurić Rasta

24sedam/Katarina Mihajlović
Stefan Đurić Rasta

Roditelji repera Stefana Đurića Raste misterija su za javnost, budući da se ne eksponiraju i bave se potpuno drugim zanimanjem. Naime, Slađana je završila Filozofski fakultet i radi kao redovan profesor na metodologiji naučnog istraživanja na Fakultetu za bezbednost, dok je Drago Đurić takođe završio Filozofski fakultet i profesor je filozofije.

Sajsi MC

Antonio Ahel/ATAImages
Sajsi MC

 

Roditelji reperke i pevačice Sajsi MC do skoro su bili misterija, a onda se otkrilo ko je pevačicin otac. Naime, otac popularne pevačice je Jovan Rašić, prvi pevač čuvenog benda “Generacija 5”. Ovaj Zaječarac bio je deo originalne postave grupe nastale 1977, međutim, bend je napustio već krajem sedamdesetih, kada ga je nasledio mnogo poznatiji Goran Milošević. 

Rada Manojlović

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović ostala je bez majke Mirjane jako davno, a njoj i njenoj sestri, otac Rade bio je sve. Radetovo zanimanje je poljoprivreda, a prodaje i svoje proizvode na lokanoj pijaci.

– Moj tata prodaje na pijaci toalet papir. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna. 

Saša Kovačević

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Kovačević

Pevač Saša Kovačević ne krije da od početka svoje karijere ima veliku podršku svojih roditelja. Sašina mama, Milena Kovačević, po zanimanju je diplomirani ekonomista, a svojeveremeno je ostavila svoj posao i posvetila se odgajanju sinova. Sašin otac je poznati estradni menadžer Dragan Kovačević.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike