Jelena Karleuša oplela po Dari Bubamari i Ani Nikolić, pa otkrila sve o svom braku: Volela bih da je Duško drugačiji prema meni!

30.12.2022

14:56

0

Pevačica progovorila o sukobima sa nekadašnjim prijateljicama

Jelena Karleuša oplela po Dari Bubamari i Ani Nikolić, pa otkrila sve o svom braku: Volela bih da je Duško drugačiji prema meni!
Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša je u medijskoj žiži već trideset godina, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom, s obzirom da je poslednji studijski album "Diva" objavila pre 11 godina, u junu 2012. godine. 

I protekla godina bila je u znaku pevačice, jer su Beograđani i posetioci prestonice upravo sa njom na platou ispred Narodne Skupštine Srbije dočekali 2022. godinu.

Na spektakl u novogodišnjoj noći niko nije ostao ravnodušan, a pevačicini fanovi i dalje šeruju kadrove sa tog koncerta. Jelena sa ove distance ističe da je izuzetno ponosna na taj koncert, te smatra da se takav spektakl ispred Skupštine neće ponoviti tako lako.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Jelena ističe da su joj ovogodišnji izvođači koji nastupaju ispred Skupštije interesantni, te da joj se Teodora Džehverović, Nući, Vojaž, Gazda Paja i Zera sviđaju, ali ipak je njihov predstojeći koncrt nazvala defile dečijeg programa.

U protekloj godini Jelena se posvetila pripremi svoj 11. studijskog albuma "Alfa", koji najavljuje mesecima. 

Skandali sa Svetskog prvenstva u Kataru

Bila je jedan od najvatrenijih navijača proteklog Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ne krije da joj je situacija u Kataru delovala tužno, tabloidno i s puno kontroverzi. 

- Desilo se ono što se uvek desi - "kad je puno babica, uvek su kilava deca" i ispaštaju oni koji ne treba da ispaštaju, a to su sportisti. O fudbalu malo znam, sem ono što sam čula od Duška, a on se ljuti kad ja pametujem o fudbalu i obično se zbog toga svađamo - priča Jelena i dodaje da je golman osvetlao obraz reprezentacije.

Brak sa Duškom Tošićem

ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press
Duško Tošić i Jelena Karleuša

O njenom odnosu sa suprugom Duškom Tošićem se mngoo spekuliše, a Karleuša sada otkriva da se  nisu razveli, te da i dalje žive zajedno u četiri zida, ali za sve više od toga će vreme pokazati. Smatra da su Duško i ona još uvek u braku jer se ona, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Za nju bi razvod braka bio veliki neuspeh. 

- U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi - bila je jasna Jelena.

Sukobi sa koleginicama koje su joj nekada bile prijateljice

Potez Dare Bubamare i druženje sa Cecom Ražnatović ju je iznenadio, s obzirom da joj je prva pritekla u pomoć kada je trebala da rasproda karte za koncert u Areni.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša i Dara Bubamara

- Svačije delo govori o osobi koja ga čini. Biću surovo iskrena, svako ko se uhvati Cece Ražnatović završiće kao Ana Nikolić! Tako da - Daro, pazi se - poručila je Jelena.

Ovom prilikom se osvrnula i na nekadašnju prijateljicu Anu Nikolić, pa priznala da joj je žao pevačice. Ističe da Ani pomoć treba da pruže njeni najbliži. 

- Reč je o nekada dobroj ženi koju sam ja poznavala, ali se ona potpuno promenila. Odabir pogrešnih prijatelja dovodi do opšteg sunovrata - rekla je Karleuša, pa dodala da će Anin koncert u Areni proći kao i sve što ima veze sa njom u poslednje vreme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Kareluša, Ana Nikolić i Ceca Ražnatović

"Zvezde Granda" posle JK

Nakon njenog odlaska iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u istom više ništa nije kao pre. Njeno mesto je zamenila njena dugogodišnaj rivalka Ceca Ražnatović, a Karleuši sa ove tačke gledišta sve deluje - tužno.

- Mislim da sam ja bila motor u tom takmičenju i žao mi je što to više nije to. Žao mi je zbog Marije Šerifović, Ane Bekute... Oni su kao zamenu za mene doveli osobu koja nije za rijaliti format, za šou i gledanost, osobu koja više nikoga ne interesuje - bila je surova Jelena.

ATAImages/ Antonio Ahel
"Zvezde Granda" i Jelena Karleuša

Album "Alfa" će doživeti svetski uspeh

Jelena nema želje za naredni godinu, ne priželjkuje novu ljubav, ali ono što je jedino još uvek pokreće i "radi", jeste njen posao. U Novoj godini je sebi poželela dugoiščekivani album, uz komentar da je sigurna da će se to ostvariti i da će doživeti svetski uspeh.

- Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire - rekla je Jelena Kareleuša, prenosi Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike