''Srpkinji nikad ne bih prodala moj hit!'' Albanka čiju je pesmu obradila Maja Berović, žestoko udarila na našu pevačicu!

15.12.2022

09:19

2

Sramna provokacija pevačice zgrozila javnost

''Srpkinji nikad ne bih prodala moj hit!'' Albanka čiju je pesmu obradila Maja Berović, žestoko udarila na našu pevačicu!
Maja Berović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Maja Berović nakon porodiljskog odsustva nedavno se vratila na muzičku scenu sa pesmom ''Ale, ale'', zbog koje se sada našla u centru skandala sa albanskom pevačicom.

Naime, senku na ovu numeru bacila je činjenica da je u pitanju obrada albanske pesme pod istim nazivom, koju u originalu izvodi tamošnja velika zvezda, pevačica Džensila (Xhensila).

Džensila je ovu numeru na svom Jutjub kanalu objavila u aprili protekle godine, i za sedam meseci ima nešto više od devet miliona pregleda. 

Printscreen/YouTube/Xhensila Myrtezaj
Džensila

S druge strane, Majinoj publici ovo nije smetalo, te je pesma na njenom Jutjub kanalu za samo sedam dana pregledana preko milion puta, a samo njena najava za pesmu u kratkom roku pregledana je pola miliona puta.

Međutim, Džensili se nikako ne dopada što je njena pesma završila kod jedne srpske pevačice, pa je svoju ogorčenost podelila s pratiocima na Instagramu.

Albanka je istakla da ne bi dozvolila da se pesma prepeva da je znala da će to da uradi njena koleginica iz Srbije.

Instagram printscreen
Džensila

- Imala sam mnogo komentara na pesmu "Ale, ale", koju je u srpskoj verziji objavio drugi "umetnik" (pevač, prim. aut.). Obaveštavam javnost i svoje pratioce da nemam nikakva autorska prava nad ovom pesmom, osim onlajn korišćenja projekta moje objavljene verzije! Pesmu nisam ja prodala i nisam bila svesna ove činjenice! P. S. Da se ja ili moja produkcija pitamo, Srbija ili srpski umetnik bi bio na dnu liste da im se proda pesma - završila je svoj komentar Džensila, koja je objavila i skrinšot iz Majinog spota, zbog čega je dobila mnoštvo pozitivnih komentara svojih pratilaca.

Maja Berović se s druge strane nije golašavala ovim povodom, a kada se u javnosti pojavila informacija da je ''ukrala'' Albankin hit, Maja je imala objašnjenje.

ATAImages/Antonio Ahel
Maja Berović

- Nakon duže pauze vraćam se s pesmom koju je krasila najbolja moguća energija dok je nastajala. Kažem duže, jer od mene niste navikli da sam u ilegali od muzike, kao i to da nikada sebi ne bih dozvolila da prođu godine, a da vas s novitetima ne obradujem. Isto tako ste od mene navikli da najbolje talente prepoznam i oko sebe okupim, pa je tako bilo i u ovom slučaju. A što se krađe i prevare tiče, to samo izvodim na svojim nastupima dok pevam evergrin hit "Lopov". Jedva čekam da čujem vaše utiske - poručila je Maja u izjavi za medije tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike