Seka Aleksić bez ovih jela ne može da zamisli praznik: Božićnom dekoracijom raspametila pratioce, a evo ko joj je pomogao! (FOTO)

07.01.2023

11:24

0

Pevačica uživa u praznicima, a delić atmosfere iz toplog doma podelila je i sa fanovima

Seka Aleksić bez ovih jela ne može da zamisli praznik: Božićnom dekoracijom raspametila pratioce, a evo ko joj je pomogao! (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ A.A.

Seka Aleksić godinama gradi uspešnu karijeru, a pored brojnih hitova i humanitarnog rada, Seka je poznata i kao velika hrišćanka.

Hrišćanski praznici u njenom velelepnom domu u Staroj Pazovi slave se bogato, a pevačica se uvek posebno potrudi kada je porodična praznična trpeza u pitanju.

Bogata dekoracija nije izostala ni ovog božićnog jutra, a pevačica je delić atmosfere iz toplog porodičnog doma podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu i otkrila šta se nalazi na njenoj prazničnoj trpezi.

Ono što je mnoge oduševilo, jeste Sekin stariji sin Jakov, koji je mami pomogao oko dekoracije. Pevačica priznaje da se njeni sinovi Jovan i Jakov posebno raduju poklonima koje im ona i njen suprug Veljko pripreme za Božić.

- Jaki dekorater - našalila se Seka.

Printscreen/Instagram/seka aleksic
Jakov, sin Seke Aleksić

Seka Aleksić je u 2023. godinu ušla radno, a ako se po jutru dan poznaje, pred Aleksićevom je jedna uspešna godina. Prethodna joj je protekla u znaku albuma "Bioskop", ali i dva singla koja su usledila na kraju godine uz lansiranje njenog modnog brenda.

Seka Božić uvek provodi u krugu porodice i najbližih prijazelja, a ne može ni da ga zamisli bez sarme, ruske salate i mimoze. Ona je u novogodišnjem intervju za 24sedam otkrila po čemu pamti praznike.

- Praznike pamtim po selu Lipolist gde sam živela kao dete. Sećam se da su nam uvek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lepe paketiće kojima sam se mnogo radovala. Pamtim da smo uživali tako što sedimo za trpezom i provodimo vreme zajedno u šali, smehu i uz pesme rekla je Seka.

Printscreen/Instagram/seka aleksic
Seka Aleksić sa porodicom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike