Karleuša snima duet s Kanjeom? Pevačica je ugovor o tajnosti morala da potpiše: Detalji projekta o kojem se priča!

10.01.2023

08:35

0

Izgleda da je praćenje na Instagramu bilo mnogo značajnije nego što se tada činilo

Karleuša snima duet s Kanjeom? Pevačica je ugovor o tajnosti morala da potpiše: Detalji projekta o kojem se priča!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša, prema još uvek nezvaničnim informacijama, snima duet sa, ni manje ni više, nego reperom Kanjeom Vestom, koji ju je protekle godine zapratio na Instagramu, pa se o tome dugo pričalo kao o bezazlenom simpatisanju na mrežama. Pevačica se ubrzo nakon toga fotografisala naizgled samo u patikama koje je on dizajnirao i na taj način „podgrejala" čitavo tadašnje „onlajn stanje".

Jelena Karleuša, Printscreen Instagram/karleusastar
 

Zbog projekta o kom se sada šuška, Jelena će navodno otputovati u Ameriku, pa tamo s njim snimiti i spot, tvrdi „Kurir", a JK sve to navodno mora da čuva u strogoj tajnosti jer je potpisala ugovor koji joj brani da otkriva detalje te saradnje. Ukoliko prekrši ugovor o tajnosti koji je i Kanje potpisao, ta šteta bi je koštala nekoliko miliona dinara, prema napisima.

- Jelena uopšte nije pridavala značaj tome kada ju je Kanje zapratio na Instagramu, što su preneli svi mediji u regionu. Njoj je sve to bilo simpatično, ali ubrzo ga je otpratila, pa zapratila. Kada su posle kraće pauze opet postali prijatelji, njoj je lično pisao Kanje. Uputio joj je dosta komplimenata. Bio je oduševljen autfitima koje je ona nosila s njegovom obućom „Jizi". Reper za JK zna iz vremena kada je bio u braku s Kim Kardašijan, koja je bila oduševljena JK i o njoj svojevremeno i sama pisala na svojoj aplikaciji - objašnjava izvor za pomenute medije, pa dodaje kako su reperu saradnici navodno pustili Jeleninu „So", te „Krimi rad" i njemu se sve to veoma dopalo.

Zato joj je, navodi se dalje, predložio saradnju.

- Kako Kanje ništa ne prepušta slučaju, odmah je poslao i ugovor o tajnosti i svim detaljima projekta, što je Karleuša potpisala. Jelena sa svojim timom uskoro ide za SAD, gde će se lično upoznati s Vestom. Tamo će snimiti pesmu i spot, koji će biti nešto neviđeno, ne samo kod nas nego i u svetu. Dosad je već sve trebalo da bude završeno, ali kako je reper trenutno u medijskoj ilegali, čeka se da se vrati poslovnim obavezama. Ona će tamo provesti otprilike dve nedelje, kako bi projekat uspešno priveli kraju - zaključuje insajder.

Jelena se povodom ove priče još nije oglasila, ali nije tajna da od albuma „Alfa", koji još nije ugledao svetlost dana, mnogo očekuje.

„Biće svetski, zapamtite moje reči!"

- Posle mog novog albuma sledi smak sveta. Smatram da je ovo najbolji album i najozbiljniji projekat u mojoj karijeri, s najviše pesama, najviše uloženog novca. Biće strašno. Ovaj album će doživeti svetski uspeh. Dobro zapamtite ove moje reči. Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji već mnogo, mnogo šire - kazala je ona u novogodišnjem intervjuu za pomenute medije, a potom se, istom prilikom, dotakla i Kanjea Vesta.

Kanje Vest, Profimedia
 

- Ne mogu ništa više da kažem o Kanjeu, sem toga što se desilo na Instagramu. Imamo ugovor o tajnosti, verovali ili ne. Morala sam Kanjeu da potpišem ugovor, tako da ne mogu ništa da kažem - misteriozna je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike