Dara Bubamara o prijateljstvu sa Cecom i poznanstvu sa Rijanom: Zanela se, pa potkačila i mlađe koleginice!

04.01.2023

13:19

1

Pevačica tvrdi da je upoznala mnoge svetske zvezde

Dara Bubamara o prijateljstvu sa Cecom i poznanstvu sa Rijanom: Zanela se, pa potkačila i mlađe koleginice!
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Dara Bubamara u Novu 2023. godinu ušla je radno, nakon čega planira da odmara čitav januar.

Dara je poslednjih meseci u medijskoj žiži zbog ponovnog sukoba sa Jelenom Karleušom i sve prisnijeg prijateljstva sa Jeleninom večitom rivalkom, Cecom Ražnatović.

Bubamara je sada otkrila koliko joj prija prijateljstvo sa Cecom, zbog čega je izuzetno ponosna na sebe, jer kako kaže, izabrala je "prave ljude".

ATAImages/ Antonio Ahel/G.G.
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović

- Toliko sam se setila lepih dana, početka, Tašmajdana. Njen koncert na Tašmajdanu, a moj prvi veliki nastup, toliko sam bila srećna, bilo mi je predivno. Toliko sam srećna što sam zadnjih godina u pravom društvu. I privatno sam izabrala ljude koji mi samo prijaju, a sa estrade to je definitivno Ceca. Toliko mi je lepo sa njom, toliko delimo pozitivnu energiju, bukvalno sve što je negativno, sve što me uznemirava, ja odbacujem, ali to je stvarno tako - rekla je Dara.

Ona se dotakla mlađih koleginica, te istakla da su najveće zvezde najprirodnije i najjednostavnije za svaku vrstu saradnje, dok su novopečeni pevači "mnogo podigli nos" bez pokrića.

- Stara garda pevača, mislim na staž, Sinan, Džej, Mile Kitić, Ceca, to su ljudi potpuno drugačiji, normalni, a ova neka nova generacija, nova ekipa na estradi ima kvaliteta, ali dosta njih u glavi su već zvezde, a nemaju 10% karijere kao što imaju Ceca i Dara. Ja sam mnoge pevače ispratila, samo zato što sam imala mozga, što sam bila jednostavna, normalna, Bog sve to vidi - rekla je Bubamara u emisiji "Ekskluzivno".

Antonio Ahel/ATAImages
Dara Bubamara

- U Kanu sam upoznala mnoge velike zvezde, Rijanu, Šakiru... Da ne nabrajam, to su toliko normalne žene, velike zvezde, svi što su nešto ostvarili su normalni ljudi. Ovi što nemaju glasa glume ludilo, pljuju po drugima, imaju komplekse - navela je pevačica.

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno komentarisala svoj odnos sa Darom Bubamarom, pa joj poslala javno upozorenje, koje je šokiralo javnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara i Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike