Takmičarki „Zvezda Granda” pune oči suza! Popović i Bosanac joj poručili: Pevaćeš nam u staračkom domu

09.05.2021

11:20

0

Autor: D. Božović

Svetlana Đukić i Nale Flejm dobile su po četiri glasa od stručnog žirija, a druga kandidatkinja je sve vreme drhtala dok je pevala, te je izgledalo kao da će svakog trenutka zaplakati

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Sinoćna emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” donela je nove suze, ali i svađe. Svetlana Đukić iz tima Viki Miljković našla se u duelu sa kandidakinjom Nale Flejm čiji je mentor Aleksandar Milić Mili.

Prva takmičarka se predstavila numerama „Pevam za ljubavi stare” Snežane Đurišić i „Manastir” Mire Škorić, dok je Nale odabrala „Kad ja pođoh na Bembašu” i „Budi dobar kao što sam ja” Maje Odžaklijevske, a nakon što su obe učesnice otpevale pesme, žiri je glasao, a rezultat je bio 4:4.

– Ja volim takmičare koji pevaju ovo što ja radim, zapravo narodnu muziku i ti si poprilično bila dobra. Malo se osećala nesigurnost, ali zbog Mirine pesme sam ti dala glas. Samo treba da se opustiš malo, ukočena si, jednostaavno to nije to – rekla je Ana Bekua.

– Prvi kandidat je jako bio indisponiran, neubeljiv i Snežanina pesma jako loša. Drugi kandidat je bio jako dobar, puno glasa, jači vokal, ubedljiviji, ti si Nale odlična – bio je kratak Bosanac, dok se Snežani za razliku od njega dopalo kako je Svetlana otpevala njenu pesmu:

– Ima ona taj neki triler narodnjački i uspela je da se izbori da ih mnogo ne ubaci, s obzirom na to sam se trudila da joj pomognem. A kandidatkinja broj dva je baš lepo iznenađenje kada je repertoar u pitanju. Odlično si se izborila i sa Bembašom i zato sam vam obema dala glas.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

– Ja sam tu pesmu imala kada sam imala 7 godina, u staračkom domu u Kruševcu i dok sam je pevala svi su plakali – rekla je ona i zamalo se zaplakala, a Saša Popović kada je video to, rešio je da je uteši.

– Neće proći mnogo vremena, pevaćeš ti i meni u staračkom domu.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

– I meni, ako Bog da – dodao je Dragan Stojković Bosanac.

Jelena Karleuša je imala pozitivne komentare za obe kandidatkinje, ali poseban akcenat je bacila na Nale, rekavši joj da je odlična pevačica ali da liči na likove iz Adams porodice, jer je sva u crnom, čudna a magična.

– To što plačeš i što si čudna, to je odlično za šou biznis, budi takva. Plači ako ti se plače, smej se ako ti se smeje, radi sve što želiš, ali moraš da izgledaš odlično. Molim vas neka se neko pozabavi njenim stajlingom. Mili potroši neki dinar, daj da od nje napravimo čudo – rekla je Karleuša.

– Niste bile za svih 6 glasova. Bile ste baš za 4:4. Svetlana, tebi sam dala prednost što ne znači da si pevala bolje, čak nisi. Nale je pevala bolje, ali ponoviću. Nale, tebi treba mentor od prvog kruga, a ne da dođeš u peti krug gde su kandidati ovakvi kakvi jesu – rekla je Šerifovićeva.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti