Sidni je našla originalan način da se pojavljuje bez odeće: Prvo iskopirala Anđelinu, pa Džuliju, a sada u izdanju o kom će se dugo pričati

18.03.2024

12:11

0

Autor: K. O.

Mlada zvezda uspeva da pomera granice

Sidni je našla originalan način da se pojavljuje bez odeće: Prvo iskopirala Anđelinu, pa Džuliju, a sada u izdanju o kom će se dugo pričati
Copyright Profimedia

Znamo da nije lako šokirati, niti pomerati modne granice u svetu u kojem je maltene sve već viđeno. A to je pošlo za rukom poznatoj holivudskoj plavuši. Sidni Svini, 26-godišnja zvezda serije 'Euforija', na premijeri svog novog filma 'Immaculate' u Los Anđelesu nosila je nešto što je više ličilo na skulpturalno umetničko delo nego na haljinu.

Naime, ona je na crveni tepih stigla sa golim grudima koje je prekrivao upečatljivi, potpuno beli top, inače dizajniran od strane modne kuće "Balmain", koji je bio napravljen od cvetova od tkanine sa parom ruku omotanih oko njenog struka, koje su izgledale kao da drže taj buket.

Stajling je upotpunila crnim pantalonama širokih nogavica i zadržala jednostavan izgled sa zalizanom kosom i decentnim minđušama.

Profimedia
 

O ovom njenom izdanju sigurno će se dugo pričati, a njenih poslednjih nekoliko autfita takođe je skrenula pažnju.

Prvo je na tradicionalnom oskarovskom partiju Vanity Faira nosila laskavu kreaciju koju je pre 20 godina nosila njena koleginica Anđelina Džoli.

Profimedia
 

Dok su još trajale rasprave o tome koja je bolje nosila haljinu Marka Bauvera, koju je Džolijeva nosila na dodeli Oskara 2004. godine, Sidni se pojavila u još jednom upečatljivom izdanju na GLAAD Media Awards u Los Anđelesu.

Profimedia
 

Svojim stajlingom je odala počast i svom omiljenom filmu, jednoj od najlepših romantičnih komedija svih vremena 'Moj dečko se ženi'. Odabravši Miu Miu srebrnu haljinu, rađenu po narudžbi, Sidni je odala počast i Džuliji Roberts, koja se u takvom modelu, samo u boji lavande, pojavila u hit filmu iz 1997. godine kao deveruša Kameron Dijaz, piše Tportal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike