“Konačno film u kom Sidni Svini može da glumi, a ne da bude dodatak koji je lepo gledati": Glumica u neočekivanoj ulozi (FOTO/VIDEO)

05.02.2024

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Obožavaoci su pozitivno reagovali na promenu žanra u njenoj karijeri

“Konačno film u kom Sidni Svini može da glumi, a ne da bude dodatak koji je lepo gledati": Glumica u neočekivanoj ulozi (FOTO/VIDEO)
Tan2022-9-13_31241273_1 - Copyright Tanjug/Jae C. Hong

Sidni Svini poznata je po ulozi u seriji “Euforija”, a nedavno se pojavila i u romantičnoj komediji “Anyone But You”.

Sidni Svini/Profimedia
 

Međutim, izgleda da je glumica odlučila da malo promeni žanr, ako je sudeći po njenom najnovijem filmu, hororu pod nazivom “Immaculate”.

Bog me spasao s razlogom

Svini je protagonistkinja stravične priče koja se odvija u udaljenom italijanskom manastiru i govori o časnoj sestri Sesiiji čiji život menjaju neobjašnjivi događaji, tajne i situacije koje je gotovo nemoguće objasniti. Na samom početku jezivog trejlera Sesilija izgovara: “Bog me spasao s razlogom, ali još uvek tražim koji je taj razlog”.

Profimedia
 

Osim Sidni Svini, najpoznatiji glumci koji se pojavljuju u filmu su Alvaro Morte (La Casa De Papel) i Simona Tabasko (The White Lotus).

Pozitivne reakcije

Emitovanje filma u svetskim bioskopima počinje 22. marta. U komentarima ispod trejlera mnogi su napisali da im se sviđa ova promena kod popularne glumice.

Profimedia
 

“Evo konačno filma u kom Sidni može da glumi, a ne da bude dodatak koji je lepo gledati. Radujem se ovome“, “Zaboravite na Madame Web, ovo je film sa Sidni Svini koji želim da vidim“, “Jako mi je drago što Sidni isprobava nove žanrove”, “Ovo izgleda jako zanimljivo”, neki su od komentara ispod trejlera, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike