Savršeno proporcionalna od glave do pete: Nauka otkriva tajnu besprekornog izgleda Sidni Svini

19.02.2024

10:54

1

Autor: K. B.

Sidni Svini, glumica koju mnogi smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih na svetu, privlači pažnju javnosti svojim talentom i izuzetnom pojavom

Savršeno proporcionalna od glave do pete: Nauka otkriva tajnu besprekornog izgleda Sidni Svini
Copyright Profimedia

Sa svojih 26 godina postala je prepoznatljiva po ulogama u popularnoj seriji "Euforija" i prvoj sezoni serije "Beli lotos". Uskoro će publika imati priliku da je gleda u horor filmu "Immaculate", koji izlazi sledećeg meseca.

 

 

Mediji često ističu Sidninu neverovatnu lepotu, a plastični hirurg Onur Žilard otkriva da je tajna njenog privlačnog izgleda u savršeno simetričnim i usklađenim crtama lica koje prate pravila "zlatnog reza". Ova idealna proporcija doprinosi njenom estetski prijatnom izgledu i čini je posebno primamljivom.

 

 

Pored lica, stručnjaci ističu i zapanjujuću figuru glumice. "Zlatni rez", koji se primenjuje na različite delove tela, od oblika grudi do obima struka i zadnjice, naglašava savršen sklad njenog tela. Plastični hirurg Onur Žilard naglašava da Sidni ispunjava sve kriterijume ovih mera lepote.

 

 

Uprkosč predrasudama, Sidni Svini ističe da je najveća zabluda o njoj ta da je samo "glupa plavuša s velikim grudima". Još u srednjoj školi razmatrala je smanjenje grudi, ali ju je majka savetovala da će zažaliti. Glumica naglašava važnost samopouzdanja i sreće iznutra kao ključa lepote, ističući da je svako telo lepo kada osoba oseća unutrašnje zadovoljstvo.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike