U fllmu koji je potresao region letelo perje na sve strane: Dramatičan susret lisice i bele koke s neočekivanim krajem (VIDEO)

06.03.2024

19:09

0

Autor: V. I.

Viralni snimak potvrdio da "boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka"

U fllmu koji je potresao region letelo perje na sve strane: Dramatičan susret lisice i bele koke s neočekivanim krajem (VIDEO)
Copyright Freepik

Na prvi pogled, društvene mreže često nude šarene viralne priče koje zasmejavaju i brzo obiđu celi region, a ovaj snimak okršaja kokoške i lisice iz Bijelog Polja definitivno spada u tu kategoriju. Lija, smela grabljivica, nije ni slutila šta je čeka kada se naumila da se obračuna sa prkosnom kokoškom.

Zamislite prizor: Lisica, obavijena svojim lukavim planom, prilazi kokošinjcu, sigurna u svoj trijumf. Ali, kao u najboljim filmskim scenama, stvari se ne odvijaju onako kako je planirano. Koka, sa svojom neočekivanom hrabrošću, odlučuje da stane na put lisici i pokaže joj da ništa nije tako jednostavno kao što se čini.

U trenutku kada je lija odlučila da uhvati koku i odvuče je u šumu, naišla je na iznenađujući otpor. Koka se izvukla iz njenog hvata, snažno kokodačući i hrabro se vratila nazad u dvorište. Ono jes ostavila za sobom gomilu belog perja koje je ostalo oko iznenađene lisice, al je bra izvukla živu glavu, pokazavši svoju hrabrost.

 

 

Dok se lija iznenađeno zagledala u gomilu perja, pitajući se šta se upravo desilo, koka je proglasila pobedu, kokodačući slavodobitno i tražeći još eventualnih uljeza da ih sredi dok je još u formi.

Šta se dalje dogodilo u dvorištu, ostaje misterija. Možda je koka nastavila da brani svoj teritoriju, možda se lija povukla s naučenom lekcijom, a možda se pojavio neki drugi hrabri junak, mladi petlić, da nastavi borbu protiv neprijatelja. Jedno je sigurno - ovaj neobični okršaj nas podseća da hrabrost i neočekivani heroji mogu doći u najneobičnijim oblicima, čak i u obliku obične kokoške.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike