Igrač prodaje LoL nalog za više od milion i po: Postoji razlog zašto je toliko vredan

03.08.2023

17:43

0

Autor: K. O.

Odavno je jasno da se u svetu gejminga barata velikim ciframa

Igrač prodaje LoL nalog za više od milion i po: Postoji razlog zašto je toliko vredan
Copyright Profimedia

Ne bi bilo prvi put da se u svetu gejminga predmeti iz popularnih igara prodaju po neverovatnim cenama. Isti je slučaj i sa nalozima (account) u igrama.

Nedavno je u medijima bila informacija da jedan igrač prodaje CS:GO nož po ceni od skoro 200.000 dolara, a sada gejmer iz okruženja prodaje League of Legends (LoL) nalog za više od milion i po dinara.

Na poznatom internet oglasniku pojavio se oglas za prodaju League of Legends naloga, a cena je prava sitnica - 1.522.839 dinara.

Gejmer, koji prodaje nalog, je stavio da je iz Križevaca (Hrvatska), a iz opisa oglasa vidljivo je zbog čega se nalog prodaje po ovako visokoj ceni.

Rur/Riot Games
 

Za početak, nalog je u vlasništvu igrača od druge sezone LoL-a koja je izašla krajem 2011. godine, što znači da ga je igrao više od decenije.

Tokom pomenutog perioda, nalog nikada nije banovan, a igrač je na njemu unapredio sve likove (Champions) na "total mastery score 432", ima 1513 skinova (od toga 6 ultimate) i još gomilu drugih kozmetičkih dodataka i materijala.

Fanovi League of Legends igre svakako vide veliku vrednost u svemu što je izlistano u okviru ovog naloga, pa se očekuje da će uskoro naći svog kupca, piše B92.net.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike