HBO Max "više ne postoji": Gigant napravio rebrending, sada ima novo ime!

12.04.2023

23:03

0

Autor: A. B.

Platforma će i dalje nuditi visokokvalitetne sadržaje sa popularnih televizijskih kanala

HBO Max "više ne postoji": Gigant napravio rebrending, sada ima novo ime!
Copyright Profimedia

Nakon najave o promeni imena, popularna striming platforma HBO Max, koja je omiljena među ljubiteljima serija i filmova, zvanično je promenila svoje ime u Max.

Promena imena platforme dolazi kao deo sveobuhvatne strategije rebrandinga kompanije koja želi da se usredsredi na širenje i jačanje svog digitalnog prisustva. Ovaj potez je deo nastojanja kompanije da se prilagodi promenljivim trendovima u industriji striminga i da se održi kao jedna od vodećih platformi za strimovanje sadržaja.

Iako je ime promenjeno u Max, korisnici neće primetiti velike promene u samoj platformi, jer će i dalje moći da uživaju u bogatom katalogu serija, filmova, dokumentaraca i originalnog sadržaja koji je dostupan na Maxu.

Platforma će i dalje nuditi visokokvalitetne sadržaje sa popularnih televizijskih kanala kao što su HBO, Warner Bros., DC, Turner Classic Movies (TCM), Cartoon Network i mnogi drugi.

Profimedia
Betmen samo jedan od mnogih blokbaster naslova na aplikaciji Max

Max je postao poznat po svojim originalnim serijama koje su stekle veliku popularnost širom sveta. Serije poput "Game of Thrones", "Westworld", "Succession", "The Sopranos" i "Friends" su među najgledanijim serijama na platformi.

Takođe, Max je poznat po ekskluzivnim filmskim naslovima, kao što su "Zack Snyder's Justice League", "Wonder Woman 1984", "Godzilla vs. Kong" i mnogi drugi.

Osim originalnih serija i filmova, Max takođe nudi širok spektar žanrova i sadržaja, uključujući animirane serije, dokumentarce, emisije za decu, stand-up komediju i mnoge druge. 

Platforma je postala omiljena među korisnicima zbog svoje raznovrsne ponude sadržaja i visokokvalitetnog prikaza.

Pored bogatog kataloga sadržaja, Max takođe nudi korisnicima opcije za personalizovano gledanje, mogućnost preuzimanja sadržaja za offline gledanje, kao i različite nivoe pretplate u zavisnosti od potreba korisnika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike