Srušen striming servis HBO Max: Razlog je serija kakvu do sada niste gledali (FOTO/VIDEO)

17.01.2023

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Bazirana je na jednoj od najboljih video-igara svih vremena

Srušen striming servis HBO Max: Razlog je serija kakvu do sada niste gledali (FOTO/VIDEO)
Serija "The Last of Us" - Copyright Profimedia

Prva epizoda dugonajavljivane serije „The Last of Us“ emitovana je na platformi HBO Max, a zbog velike navale gledalaca striming servis je srušen.

Tokom prikazivanja premijerne epizode društvene mreže su se bukvalno usijale zbog mnogobrojnih prijava grešaka na aplikaciji, koja je u jednom momentu postala nedostupna. Pad je zabeležen i na Downdetector-u.

 

 

Postapokaliptična priča prepuna horora, akcije, zombija i drame

Serija "The Last of Us" nastala je prema istoimenoj PlayStation video-igri iz 2013. godine, jednoj od najboljih svih vremena, u kojoj se radnja odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena usled pandemije koja je većinu ljudi pretvorila u zombije.

Ova postapokaliptična priča prepuna horora, akcije, zombija, drame i brojnih moćnih emotivnih momenata, u kratkom periodu je osvojila milione igrača širom planete i stekla kultni status.

Profimedia
 

Jedan od preživelih, Džoel, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina. Ono što počinje kao relativno mali i lak zadatak pretvara se u brutalno, potresno i emotivno putovanje, dok prelaze Ameriku trudeći se da prežive, zaviseći jedno od drugog.

Njihovo putovanje nije otežano samo hordama zaraženih, neprohodnim ruševinama nekadašnje civilizacije, vojskom koja ih progoni na svakom koraku i grupama preživelih koji su spremni na sve kako bi dočekali još jedan dan, već i tragičnim događajima iz Džoelove prošlosti sa kojom se on odbija da se suoči.

Profimedia
 

Sjajni glumci i izvanredne ocene

Iza ovog projekta stoje autori čuvene mini-serije "Černobil“ koja je 2019. postala neočekivani hit.

Glavne uloge tumače izvanredni Pedro Paskal i Bela Remzi.

Serija je naišla na sjajne reakcije kritičara i oborila rekord na Rotten Tomatoes-u kao najbolje ocenjena adaptacija video-igre (98%). Taj rekord je držala druga sezona Netfliksove serije "Veštac" sa rezultatom od 95%.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike