Milioner traži asistenta da sa njim putuje svetom za platu od 35 hiljada evra: Plus može da vozi i njegove superautomobile

07.09.2023

19:21

0

Autor: K. O.

Iako zvuči previše dobro da bi bilo istinito nije u pitanju prevara

Milioner traži asistenta da sa njim putuje svetom za platu od 35 hiljada evra: Plus može da vozi i njegove superautomobile
Copyright Printscreen/YouTube/Instagram/Matthew Lepre

Da li ste razmišljali o svom poslu iz snova? Možda da putujete svetom, živite na visokoj nozi i još za to dobijate desetine hiljada evra. Onda je ovo prilika za vas!

Metju Lepre, onlajn preduzetnik iz Australije, osnivač je Ecom Varrior Academy traži asistenta koji će sa njim putovati i pomagati mu u poslu, a za to nudi platu od 35 hiljada evra.

Ovaj 31-godišnjak provodi svoje vreme sa džet setom širom sveta i sada biste mogli da mu se pridružite i vi.

Ako je postojao bilo kakav znak da razmišljate o napuštanju svakodnevnog posla, onda je to to.

Lepre's Ecom Varrior Academi pomaže „svakodnevnim ljudima da pobegnu od sistema obrazovanja i zapošljavanja tako što ih uči kako da pokrenu sopstvenu profitabilnu prodavnicu za e-trgovinu“.

 

 

Njegov posao ga je doveo do toga da putuje „non-stop“ u preko 30 zemalja u poslednjih pet godina, sastaje se sa „ključnim klijentima“ i „pomaže im da razviju svoj posao“. I kao rezultat toga što je uvećao svoj posao uz pomoć veštačke inteligencije, on sada traži „pravu osobu“ koja će mu pomoći na putovanjima.

„Sada tražim da regrutujem još jednog vrednog zaposlenog da mi pomogne u mom poslu. Tražim pravu osobu koja će mi pomoći na putovanjima i na poslovima administratora,“ kaže on za LADbible.

 

 

Ne plašite se ako nemate prethodno iskustvo kao lični asistent, jer je Lepre otvorio aplikaciju za svakoga sa važećim pasošem, koji voli putovanja, pedantan je u svom poslu i može prekinuti veze sa svakodnevnim životom, uskočiti u avion i otići.

I ne samo da ćete imati priliku da putujete svetom uz sve troškove plaćene, već ako uspete da uhvatite poziciju, dobićete i platu od 30.500 funti (oko 35.000 evra) povrh toga, kao i zdravstvene beneficije.

Oh, i ako vam to nije dovoljno, prema Lepreovom Instagram Storiju, i vi ćete „moći da vozite njegove super automobile“.

 

 

Mislite li da i dalje zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Pa, Lepre je već radio nešto slično ranije.

Još 2019. je objavio otvoreni poziv da traži ličnog asistenta koji će dobiti platu od 28.000 funti godišnje.

Za ovu poziciju se prijavilo oko 70.000 ljudi, a bivši student mode je na kraju dobio posao.

Iste godine je takođe pozvao i fotografa da putuje sa njim kako bi snimio slike za njegov Instagram, nudeći platu od 28.000 funti.

Sada na njegovom Instagram profilu možete naći uputstvo kako da se prijavite.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike