Novak Đoković juri Grand Slam titulu, a Jelena oduševljava jednostavnim stilom: Milioni u banci, skromno u oblačenju

02.06.2024

12:34

0

Autor: K. B.

Dok Novak trenira, Jelena je iskoristila priliku da istraži kišni Pariz

Novak Đoković juri Grand Slam titulu, a Jelena oduševljava jednostavnim stilom:  Milioni u banci, skromno u oblačenju
Copyright Profimedia

Najveći teniser svih vremena, Novak Đoković, je nakon izuzetne borbe uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pobedivši Lorenca Musetija u meču trećeg kola koji je bio pun preokreta. Odlučujući trenutak se činio da je došao kada je njegova supruga, Jelena, počela da ga bodri s tribina s puno entuzijazma. Slika njenog navijanja je postala viralna, a Novakov izraz lica jasno pokazuje da mu je to dalo dodatni podstrek.

U međuvremenu, dok Novak trenira, Jelena je iskoristila vreme da istraži kišni Pariz. Za šetnju gradom svetlosti, odabrala je kežualni stil oblačenja - teget sako sa zlatnim dugmićima, ispod kojeg je nosila klasičnu belu košulju, ravnih farmerki i belih patika sa uzdignutim đonom. Kao dodatak, nosila je džemper od poznate modne marke oko vrata.

 

 

"Iz Pariza s ljubavlju," kratko je napisala Jelena uz svoju objavu na društvenim mrežama, dok je Novak, očigledno oduševljen, ostavio dva zaljubljena emotikona u komentaru. Mnogi su primetili kako Jelena, uprkos velikom bogatstvu, preferira jednostavan i nenametljiv stil oblačenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike