Lagana i ležerna majica koju nosi Dženifer Lopez može se pronaći u Srbiji za 500 dinara, ističe njenu vitku figuru

27.05.2024

18:18

0

Autor: K. B.

Leto se približava, a komadi odeće koji će sigurno ostati popularni su krop top majice

Lagana i ležerna majica koju nosi Dženifer Lopez može se pronaći u Srbiji za 500 dinara, ističe njenu vitku figuru
Copyright Profimedia

Krop-top majice su i ovog leta izuzetno popularne, a to potvrđuju mnoge poznate ličnosti koje ih rado nose, uključujući i Dženifer Lopez, koja i u svojoj 54. godini ima fantastičnu figuru. Kada istakne struk i otkrije stomak, njen izgled nikako nije neukusan; naprotiv, mnoge devojke joj mogu pozavideti na savršenoj liniji.

Profimedia
 

Ove majice nisu samo modni trend, već i praktičan komad odeće koji je lako nabaviti. U Srbiji, krop-top majice možemo pronaći već za 500 dinara, a takođe ih možemo jednostavno napraviti od stare majice dugih rukava. Sve što je potrebno je da odsečemo donji deo majice na željenu dužinu, čime dobijamo novi, moderni komad garderobe.

Krop-top majice se odlično kombinuju sa farmerkama, stvarajući savršen spoj urbanog i ležernog stila. Takođe, sjajno izgledaju uz široke lanene pantalone, kao što vidimo na Dženifer.

Profimedia
 

Naravno, krop-top majice nisu rezervisane samo za farmerke - sjajno idu i uz šortseve, pružajući udoban i moderan izgled idealan za tople letnje dane. Bez obzira na način nošenja, krop-top majice su odličan izbor za one koji žele da istaknu svoju figuru i prate aktuelne modne trendove.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike