Atraktivno i stajliš: Sara Džesika Parker u uskoj plavoj haljini koja je odlična za sve generacije i metalik štiklama

29.05.2024

17:11

0

Autor: K. O.

Ponovo ponosno gazi ulicama Njujorka u ulozi Keri Bredšo

Atraktivno i stajliš: Sara Džesika Parker u uskoj plavoj haljini koja je odlična za sve generacije i metalik štiklama
Sara Džesika Parker - Copyright Profimedia

„I tek tako“, Keri Bredšo se vratila u Njujork.

Slavna glumica Sara Džesika Parker primećena je na snimanju treće sezone serije „And Just Like That“, nastavka hit serije „Seks i grad“.

Parker, skoro sinonim za kolumnistkinju koju je glumila više od dve decenije, uhvaćena je tokom noćnog snimanja, noseći uklopljenu nebeskoplavu haljinu i metalik srebrne štikle.

Profimedia
 

Haljina je imala široki izrez, šiljaste naramenice i duge rukave, sa uskom suknjom koja sve do kolena prati liniju tela kako bi stvorila efekat lepršavosti dok je hodala. Svetao materijal bio je posut sitnim perlama koje su prelamale svetlost. Potpisuje je Aleks Peri, a zrači snažnom ženskom energijom i seksepilom.

Iako veze Keri Bredšou možda nisu bile dosledne tokom svih sezona, ali postoji jedna stvar kojoj ponosna Njujorčanka ostaje nepokolebljivo posvećena - cipele.

Profimedia
 

Dok je šetala ulicama grada na snimanju sa režiserom Majklom Patrikom Kingom i ostatkom ekipe „AJLT“, Parker je držala ravnotežu u paru reflektujućih štikli koje su mešale nijanse zlatne, zelene i ružičaste. Zajedno sa izrezima sa strane, cipele savršeno odgovaraju Keri, koja je poznata po svom živom stilu, piše Entertainment.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike