Uz Demi Mur, izgledajte kao ikona stila Odri Hepbern: Ova kombinacija je savršena za svaku priliku

30.05.2024

17:13

0

Autor: K. B.

Demi Mur je predstavila savršenu kombinaciju koja je prikladna za svaku priliku

Uz Demi Mur, izgledajte kao ikona stila Odri Hepbern: Ova kombinacija je savršena za svaku priliku
Copyright Profimedia

Glumica Demi Mur zablistala je na događaju "For Your Consideration" za seriju "Spor: Kapot protiv labudica" koji je juče održan u Los Anđelesu. Događaj je bio organizovan u pozorišnom kompleksu Saveza američkih režisera, a prisustvovali su mu i drugi članovi glumačke ekipe, među kojima su bili Kloi Sevinji, Rajan Marfi, Naomi Vots, Tom Holand i Dajen Lejn. Murova i njene kolege okupili su se kako bi prisustvovali specijalnoj projekciji serije koja se smatra ozbiljnim kandidatom za nominaciju za prestižnu nagradu Emi.

Profimedia
 

Demi Mur je oduševila svojim izgledom u crnoj kombinaciji koja je očarala prisutne, a inspirisana je stilom Odri Hepbern iz filma "Doručak kod Tifanija". Nosila je crnu polurolku kratkih rukava i lagane zvoncare koje su prikrivale njene cipele. Dodatno je upotpunila svoj izgled crnim šeširom sa jastučnicom na vrhu glave, koji je imao mrežasti veo koji se spuštao preko njenog čela.

Profimedia
 

Murova je svojoj pojavi dodala i par malih crnih minđuša, blistavu srebrnu narukvicu na levom zglobu, kao i blistavo prstenje. Njena šminka bila je glamurozna, s naglaskom na sloju maskare na trepavicama i svetlucavoj senki oko očiju. Na jagodične kosti stavila je toplo rumenilo za blistav sjaj, dok je na usne nanela satensku nijansu nude boje za finalni dodir.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike