Modni trijumf: Gven Stefani blista u elegantnoj kombinaciji na snimanju emisije, a jedan detalj svima upada u oči (VIDEO)

12.12.2023

17:17

0

Autor: V. I.

Majka troje dece ima za sobom 54 godina, a izgleda bolje od mnogih, duplo mlađih koleginica

Modni trijumf: Gven Stefani blista u elegantnoj kombinaciji na snimanju emisije, a jedan detalj svima upada u oči (VIDEO)
Copyright Profimedia

Tokom najnovije epizode ​​emisije "The Voice", Gven Stefani je osvojila publiku svojom šik i elegantnom odećom. U razgovoru sa učesnikom svog tima, 54-godišnja hitmejkerka nosila je prefinjenu gotik belu bluzu dugih zvonastih rukava sa zlatnim dugmićima i visokim okovratnikom, dopunjenu crnom trakom vezanom oko njenog vrata.

Kao neobičnu, ali efektnu dopunu ovog gornjeg dela, ikona stila je obukla zlatnu suknju sa perlama i upečatljivim cvetnim desenom. Ono što je svima upalo u oči jesu njen uzak struk i perfektna građa koju je ova modna kombinacija sjajno istakla. Od detalja imala je dug beli manikir i mnoštvo zlatnog prstenja i narukvica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

 

U objavi na Instagramu za svojih 17,4 miliona pratilaca, Gven je podelila snimak na kojem se ona i Čens (30) spremaju za snimanje emisije a komplimenti su se samo nizali: 

 "Večeras izgledaš tako lepo!" jedan je napisao dok je drugi dodao: „Omg, obožavam tvoju figuru!!! Slatko."

Dok se Stefani vratila kao mentor koji priprema takmičare u 24. sezoni emisije "The Voice" Čens je napustio emisiju da bi radio na svom drugom studijskom albumu "Star Line Gallery".

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike