Demi Mur ima haljinu od tapeta i kosu do kolena: Ekstravagantni izgled oduševio prisutne, a glumica otkrila koliko je teška toaleta

07.05.2024

12:57

0

Autor: K. O.

Njena haljina izgledala je kao srce sa šiljcima

Demi Mur ima haljinu od tapeta i kosu do kolena: Ekstravagantni izgled oduševio prisutne, a glumica otkrila koliko je teška toaleta
Copyright Profimedia

Izgleda da je ovogodišnja tema za Met Galu "Bašta vremena" stvarno bila inspirativna za dizajnere. Tako da im nije bilo teško da osmisle prava mala umetnička dela, kao ni da utroše desetine hiljada sati za njihovu realizaciju.

Jedan od primera za to je slavna glumica Demi Mur (61) koja se pojavila u ekstravagantnoj kreaciji za čiju izradu je bilo potrebno neverovatnih 11.000 sati.

Ona je prošetala stepenicama muzeja u elegantnoj strukturnoj haljini Harisa Rida, što je prvi put da prisustvuje događaju posle pet godina, a pre toga je pravila pauzu od osam godina.

Njena crna haljina imala je ružičasto-beli cvetni desen i element u obliku srca sa šiljcima. Kombinaciju je dopunila dijamantskim nakitom brenda Cartier.

Njena uglađena kosa i meka šminka, zahvaljujući Šarlot Tilberi, omogućili su njenom dramatičnom ansamblu da bude u centru pažnje.

Profimedia
 

Razgovarajući sa Ešli Grejem na crvenom tepihu Voga, Mur je rekla da njena haljina „uopšte nije teška“ i da je u stvari naterala da „poželi da zapleše rumbu“, prenosi People.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike