Bajka na crvenom tepihu: Poznati za Met Galu najčešće birali cveće, videli smo haljinu od peska i dva neverovatna Zendejina izdanja (FOTO)

07.05.2024

06:55

0

Autor: K. O.

Bilo je zaista blistavih trenutaka

Bajka na crvenom tepihu: Poznati za Met Galu najčešće birali cveće, videli smo haljinu od peska i dva neverovatna Zendejina izdanja (FOTO)
Copyright Profimedia

Sinoć se dogodila još jedna bajka na crvenom tepihu. Navikli smo da svake godine Met Gala crveni tepih proizvodi neke od najupečatljivijih modnih trenutaka slavnih svih vremena.

Tako je bilo i sinoć u Njujorku kada su se poznati u čast ovog događaja obukli u skladu sa temom "Bašta vremena", dok je kodes oblačenja nalagao da svi budu u stilu „Uspavane lepotice: Buđenje mode“.

Veliki broj svetskih zvezda prodefilovao je crvenim tepihom, a bilo je zaista blistavih modnih trenutaka.

Najbolje obučeni učesnici večeri bili su oni koji su odali počast ovogodišnjoj temi „Bašta vremena“ – čineći to i na promišljen i neočekivan način.

Jedna od najvećih modnih ikona današnjice Zendeja pokazala je da je ovu titulu shvatila, pa je tokom večeri imala čak dva neverovatna izdanja.

Profimedia
 

Jedan Maison Margiela, a drugi vintaž Givanchy sa haljinom iz kolekcije kuće za proleće 1996. godine.

Profimedia
 

Dženifer Lopez se odlučila za svetlucavi Schiaparelli izgled koji je prisutne ostavio bez daha.

Cveće, što nije iznenađujuće, pokazalo se kao apsolutni hit večeri. Slavne ličnosti su se transformisale u bukete visoke mode na razne načine, piše Vog. 

Profimedia
 

Tu je bila Niki Minaž u Marni haljini prekrivenoj ručno oslikanim metalnim cvećem i Điđi Hadid u trodimenzionalnoj balskoj haljini Thom Brownea.

Profimedia
 

Neke zvezde su iznenadile, a bilo je zaista avangardnih momenata, dokazujući da nije samo cveće prilagođeno ovoj temi. Lana Del Rej je, na primer, iznela dramu u prikrivenom izgledu Aleksandra Mekvina sa velom za glavu sa rogovima. Bio je to promišljeni omaž legendarnoj kolekciji pokojnog dizajnera za jesen 2006. godine.

Profimedia
 

I klan Kardašijan imao je svoje sjajne momente - pa se Kim pojavila u Maison Margiela, dok se njena sestra Kajli Džener opredelila sa kreaciju Oskara de la Rente.

Profimedia
 

Tila se takođe transformisala u skulpturu od peska - preko izuzetno urađene Balmain haljine koja je bila kao druga koža.

Profimedia
 

Što se tiče nekih od najbolje obučenih muškaraca noći?

Definitivno su zablistali Bed Bani u skulpturalnom odelu Maison Margiela, dok se Kris Hemsvort opredelio za Tom Forg klasiku u kojoj je izgledao sjajno. 

Profimedia
 

Pogledajte ova neverovatna izdanja u galeriji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike