Ovo joj je 14. put, a kaže i da je poslednji: Dženifer Lopez na Met Gali zablistala u dva i po miliona kristala

07.05.2024

10:53

0

Autor: K. O.

Ponovo je bila sam na crvenom tepihu bez svog supruga Bena Afleka

Ovo joj je 14. put, a kaže i da je poslednji: Dženifer Lopez na Met Gali zablistala u dva i po miliona kristala
Copyright Profimedia

Najveća imena u oblasti zabave, mode i sporta našle su se u Metropoliten muzeju umetnosti u Njujorku, gde su uživali u ekskluzivnoj Met Gala večeri.

Ovogodišnja tema je „Uspavane lepotice: Buđenje mode“, a kodeks oblačenja je „Bašta vremena“, inspirisan Balardovom istoimenom kratkom pričom iz 1962.

Sve zvanice su se posebno potrudile za ovo veče, a među njima je zasijala i Dženifer Lopez.

Ona je izgledala zapanjujuće u veličanstvenoj kristalnoj prozirnoj haljini brenda Schiaparelli sa leptirovim krilima napred.

A u razgovoru sa La La Entonijem za Vog, Džej Lo je objasnila da je haljina sastavljena od 2,5 miliona kristalnih perli.

Profimedia
 

Nosila je i odgovarajuću srebrnu ogrlicu, dijamantske minđuše, narukvicu i visoke srebrne potpetice. Kosu je podigla, a u rukama je imala zlatnu klač torbicu.

Inače, ovo je njen 14. Met Gala događaj, a pevačica je rekla da će se povući posle ove godine dok je razgovarala sa Entonijem.

Svi su zapazili i to da je Džej Lo na crveni tepih stigla sama bez svog muža Bena Afleka iako se očekivalo da dođu zajedno.

Profimedia
 

Ona je imala i zaduženja jer je bila među kopredsedavajućima. Pored toga što pomažu da u odabiru teme za veče, koja će inspirisati odeću i dekoracije koje vidimo tokom cele noći, takođe pomažu i u sastavljanju liste gostiju, hrane i dekoracije.

„Nije tako loše“, rekla je Entoniju o odgovornostima, nazvavši to „čašću“.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike