"U njegovim rukama najsigurnije mesto": Brus Vilis proslavio 69. rođendan, oglasila se i Demi Mur (FOTO)

20.03.2024

11:59

0

Glumac u najtežim danima okružen najbližima

"U njegovim rukama najsigurnije mesto": Brus Vilis proslavio 69. rođendan, oglasila se i Demi Mur (FOTO)
profimedia-0153320220 - Copyright Profimedia

Brus Vilis juče je proslavio 69. rođendan, a tim povodom prva se oglasila njegova supruga Ema koja je objavila zajedničke fotografije i uputila mu emotivnu čestitku.

- Baš kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda možete da zamislite, je da je biti u njegovim rukama najsigurnije mesto na ovom svetu. On je pravi džentlmen, s toliko ljubavi koju deli. To je ono što vidim, njegova prava srž. Mogu vam reći, tako je nesebičan i dobar. Srećan rođendan, moja ljubavi. Ti si dar koji se neprestano daje - napisala je Ema uz Brusovu sliku sa njihovom ćerkom.

Posebno je bila emotivna čestitka njegove bivše supruge Demi Mur sa zajedničkim slikama, koja  svedoči da mu je velika podrška tokom lečenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Demi i Brus imaju tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu, a koje su zahvaljujući dobrim odnosima među njihovim roditeljima ostvarile veliku povezanost sa oboje.

- Srećan rođendan kralju! Divno kako se sve malo promenilo, iako se toliko toga promenilo. Moj tata je jedan od mojih najboljih prijatelja, možda sada i na višem nivou nego ikada. Cenim njegovu naklonost i ogromnu slobodu - napisala je Skaut, pa dodala:

 

 

- Nežan, pozitivan, lep čovek, čija se dubina ljubavi prema porodici može samo osetiti, a ne artikulisati. Sve reči koje koristim bile bi strašno neadekvatne - napisala je ona i dodala da je zahvalna na svima koji joj svakodnevno pišu koliko vole njenog tatu.

 

 

Rumer Vilis je prošle godine postala majka, pa je ocu čestitala rođendan uz fotografije sa unukom.

- Tata, biti voljen sa tvoje strane je takav dar. Ti si najsmešniji, najnežniji, najšarmantniji, talentovani i magični tata. Gledajući jutros ove fotografije, toliko sam zahvalna što smo odlučili da ovaj život provedemo zajedno. Ja sam tvoja prva beba, ponekad bih volela da sam dovoljno sićušna da ti se ponovo prigušim na grudima i smejem se dok te mazim. Volim te tako da ne znam kako ih moji mišići trpe. Ti si najbolji tata kome sam mogla da se nadam.

Podsetimo, Brus boluje od frontotemporalne demencije koja, nažalost, napreduje, te su mu u teškim danima najveća podrška njegova supruga, ćerke i bivša žena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike