Melisa Mekarti je imala ubedljivo najslađi dodatak na žurki posle dodele Oskara

12.03.2024

18:22

0

Autor: K. O.

Ako volite slatkiše, ova torbica će vas tek oduševiti

Melisa Mekarti je imala ubedljivo najslađi dodatak na žurki posle dodele Oskara
Copyright Profimedia

Glumica, koja je brzo promenila odeću posle dodele Oskara 2024, prošetala je crvenim tepihom na zabavi Veniti Fera u crnoj Valdrin Sahiti haljini dugih rukava sa akcentom na kopči u obliku lavlje glave.

Iako je lav bio zanimljiv detalj jedan drugi kupio je svu pažnju. Najjači utisak autfita bila je njena veličanstvena Kinza Vinza torbica prekrivena kristalima u obliku kanolija. A ceo luk spada pod aktuelni trend "mob" wife.

Mekarti (53) je ponosno nosila svoju klač torbicu koju je Sofi Anzaldo uradila po narudžbini. Na crvenom tepihu, pokazala ju je svakom fotografu koji je pogledao u njenom pravcu. Torba je bila verodostojna (iako nije bila tačne veličine) sa zlatnim kućištem u obliku školjke i srebrnim kristalima koji su oponašali krem punjenje. Tamniji kristali izgledali su kao komadići čokolade na krajevima.

Profimedia
 

„Odlučili smo da se oslonimo na temu "mob wife" za žurku Veniti Fera, a kanoli su se osetili na brendu!“

Ranije uveče, Mekarti je prošetala crvenim tepihom Oskara u crvenoj haljini koja prati formu sa ružičastim balon rukavima i dramatičnim ružičastim šlepom. Izgled je uparila sa crvenim štiklama i mnoštvom dragulja, a kasnije je izašla na scenu kao voditeljka zajedno sa Oktavijom Spenser.

Profimedia
 

Bilo je toliko neverovatnih (i neverovatno čudnih) dodataka na crvenom tepihu Oskara. Američka autorka Laura Karpman takođe je nosila torbu kojom je upotpunila svoj izgled. Njena je bila ljubičasta torba prekrivena šljokicama sa Cadbury logom. Ipak, nije stala na tome. Takođe je napunila svoju torbu čokoladama koje je bacala na ljude na crvenom tepihu, nazvavši svoj dan „najslađim danom“.

Profimedia
 

Tim koji stoji iza Godzile Minus One ostao je u karakteru dok je u nedelju izašao na crveni tepih kada su sa sobom doneli figure čuvenog čudovišta i pokazali crne cipele sa štiklama u obliku džinovskih kandži guštera. Takođe su se posvetili svom zanatu i svom projektu na sceni kada su prihvatili nagradu za najbolje vizuelne efekte, prenosi People.

Profimedia
 
Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike