Ne treba mi niko da mi zakopčava bluzu: Pamela ponovo bez šminke, a u društvu zgodnog sina

11.03.2024

08:08

0

Autor: K. O.

Slavna lepotica otpustila svoj "glam tim"

Ne treba mi niko da mi zakopčava bluzu: Pamela ponovo bez šminke, a u društvu zgodnog sina
Copyright Profimedia

Trenutak bez šminke Pamele Anderson živi.

Glumica, autorka i aktivistkinja donela je svoj svež izgled na dodelu Oskara i to na Veniti Fer parti koji se tradicionalno održava nakon dodele Oskara. Sa njoj je došao i njen sin, Brendon Tomas Li (27).

Anderson, koja je za tu priliku odabrala sunčano žutu cvetnu haljinu prekrivenu šljokicama i prozirnim panelima, stigla je nasmejana, dok je njen sin Li zadržao klasiku u smokingu sa leptir mašnom.

Naravno, Anderson je blistala svojim izgledom bez šminke - njen osmeh je rekao sve što je trebalo da kaže o tome kako se osećala na crvenom tepihu! Nosila je plavu kosu spuštenu i raspuštenu oko lica.

Slavna dama se već neko vreme pojavljuje bez šminke. Svi su mislili da to samo period prilagođavanja. Naročito kada je prvi put rekla svom timu i svojim sinovima - ona ​​takođe deli sina Dilana Džegera Lija (26) sa bivšim Tomijem Lijem - da želi da se odrekne svog stiliste i glam tima.

Profimedia
 

„Moji momci su bili kao: ’Mama, moraš imati glam tim.’ A moji agenti su bili kao: ’Moraš imati glam tim! Gde je stilista?’ Ja idem: „Znam kako da obučem sebe. Ne treba mi neko da mi zakopčava bluzu. Dobio sam ovo.’ I bili su samo užasnuti“, rekao je Anderson za Highsnobiety prošlog meseca.

Nastavila je sa svojim trenucima bez šminke.

„Samo mislim, svet društvenih medija i fantazija, posebno u modi i filmu, ta mesta su bežanje, ali ove svakodnevne stvari... Osećao sam se kao da je u redu biti“, rekla je ona za CR Fashion Book početkom marta.

Profimedia
 

Ona je napomenula da joj nije bila namera da "daje veliku izjavu", ali joj je drago što je njeno pojavljivanje na događaju "imalo pozitivnu poruku", prenosi People.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike