Svež i hrabar pogled na večernji glamur: Dominirali snažni oblici, a ovo su najbolja modna izdanja sa dodele Oskara 2024

11.03.2024

07:32

0

Autor: K. O.

Bilo je i nekih dirljivih modnih momenata

Svež i hrabar pogled na večernji glamur: Dominirali snažni oblici, a ovo su najbolja modna izdanja sa dodele Oskara 2024
Copyright Profimedia

Došlo je na red i najglamuroznije i najblještavije veče u godini - dodelu Oskara, kao velika završnica sezone bogate događajima. 

A sam crveni tepih je bio pravi modni spektakl koji je poslužio kao veliko finale. Sve najbolje holivudske zvezde prošetale su njime, uključujući vodeće nominovane ove večeri Lili Gledston, Emu Stoun, Kilijana Marfija, Sterlinga K. Brauna i druge.

A prema izboru modnih stručnjaka večeras su najbolje obučene zvezde bile one koje su oličavale klasični večernji glamur - ali na načine koji izgleda sveže, moderno, a ponekad i potpuno neočekivano, naglašava Vogue.

Nekako su snažni oblici bili dominirali ovom večeri, pa je tako zvezda Maestra Keri Maligen imala ogromnu Balensijaga suknju, dok je haljina Eme Stoun koju potpisuje Luj Viton imala dramatičan peplum. A izgleda da nije ni izdržala oskarovsku euforiju, pa je u nekom trenutku pukla na leđima.

Profimedia
 

Snažni oblici definitivno su dominirali, odbacujući ideju da pobednički stilski trenutak mora biti aerodinamičan ili bezvremenski. Zabava, bila je reč noći.

Profimedia
 

Bilo je i dirljivih modnih momenata u miksu. Lili Gledston, nominovana za svoju moćnu predstavu u Ubicama cvetnog meseca, predstavila je autohtono stanovništvo noseći prilagođeni Gucci dizajn koji je napravljen u saradnji sa Mohavk, Cree i Comanche umetnikom Joeom Big Mountainom, koji je poznat po svom nakitu od perja. Njena plava haljina od somota imala je ukrase od cveća duž leđa.

Profimedia
 

Margo Robi ovog puta nije u barbi roze, već u sjajnoj crnoj haljini koju potpisuje modna kuća Versače.

Profimedia
 

Istom dizajneru poverenje je poklonila i Amerika Ferera koja je imala svoj barbi momenat ove večeri jer je ponela roze zanimljivu haljinu.

Profimedia
 

Anja Tejlor-Džoj odabrala je Dior, pa je njena prelepa srebrna haljina pratila liniju tela, dok je isti dizajner potpisao haljinu Dženife Lorens koja je ovog puta odabrala tufnice. 

Profimedia
 

I Šarliz Teron ovog puta igrala je u Dior timu u laganoj srebrnoj haljini koja je padala do poda.

Profimedia
 

Sandra Haler imala je haljinu čije su ivice dramatično štrčale, dajuću Skjapareli haljini zaista poseban izgled.

Profimedia
 

Posle pustinjske princeze i raznih futurističkih izdanja Zendeja je ovog puta ponudila nešto novo. U pitanju je predivna srebrno-roze haljina sa potpisom brenda Armani.

Profimedia
 

Bili Ajliš koja je dobila već drugog Oskara bila je odevena u svom stilu i to u tvid, ponela je bele čarape na cipele, a njen autfit koji neodoljivo podseća na školsku uniformu potpisuje Šanel.

Profimedia
 

A u galeriji pogledajte najbolja izdanja sa dodele Oskara 2024:

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike