Među holivudskim srcolomcima, ovaj šarmer se sinoć izdvojio elegancijom: Proglašen za najbolje obučenog, a evo ko je odmah iza njega

11.03.2024

15:22

0

Autor: K. B.

Uprkos glamuru i raskoši koje su slavne dame unele na crveni tepih dodele Oskara, lako je zaboraviti na gospodu

Među holivudskim srcolomcima, ovaj šarmer se sinoć izdvojio elegancijom: Proglašen za najbolje obučenog, a evo ko je odmah iza njega
Copyright Profimedia

Ipak, sinoć su se i poznati glumci potrudili da ostave dobar utisak. Iako su mnogi odabrali klasične smokinge i crna odela, neki su se odlučili za razigran pristup, dajući sebi priliku da isprobaju nešto novo.

Iako nisu svi modno zablistali, cenimo napore da Oskar označe nečim drugačijim i inovativnijim u svetu mode. Neki su zaista privukli pažnju, poput Krisa Evansa koji je izgledao fantastično u crvenom odelu.

Profimedia
 

Tejlor Zahari Perez, 32-godišnji američki glumac, takođe je napravio atraktivan izbor; njegovo svetloplavo Prada odelo definitivno je bilo drugačije, ali istovremeno sjajno krojeno i veoma elegantno.

Profimedia
 

Najveći utisak ostavio je Matthew McConaughey, koji je veoma uspešno kombinovao crnu i braon boju. Nosio je braon sako i prsluk, crne pantalone i belu košulju, a njegova specifična harizma i stav dodatno su ga izdvojili od ostalih.

Profimedia
 

Ipak, titula najbolje obučenog na oskarovskoj večeri odlazi u ruke glumca Meta Bumera, koji ima 46 godina, verujte ili ne! Na glavnoj ceremoniji se pojavio u vrlo zanimljivom izdanju, mada svetla na fotografijama možda ne otkrivaju sve. Iako na prvi pogled sve izgleda klasično, Met se umesto crnog opredelio za sako u kraljevsko-ljubičastoj boji od pliša.

Profimedia
 

Iste večeri stigao je na Vanity Fair oskarovsku zabavu, obučen u crno-belu kombinaciju koja spada u domen klasičnog, ali opet s dozom originalnosti, što je učinilo njegov izgled vrlo atraktivnim.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike