Hejli Biber zasenila prisutne: U elegantnom odelu dominirala na večeri pre Oskara, njen izbor šminke će vas oduševiti

10.03.2024

11:00

0

Autor: K. B.

Osnivačica brenda Roud je izabrala elegantan izgled sa kosom podeljenom na sredini i sjajnom ružičastom nijansom na usnama

Hejli Biber zasenila prisutne: U elegantnom odelu dominirala na večeri pre Oskara, njen izbor šminke će vas oduševiti
Copyright Profimedia

Hejli Biber je u petak uveče impresionirala publiku na događaju pred dodelu Oskara, organizovanom od strane modne kuće Sen Loran, gde su se okupile brojne zvezde.

Model (27) se pojavila u sofisticiranom crnom odelu na večeri i zabavi koju je organizovao luksuzni modni brend u saradnji sa Vanity Fair-om i NBCUniversal-om, posvećenoj filmu "Openhajmer", koji ima najviše nominacija za Oskara ove godine. Minimalistički izgled s kosom podeljenom na sredini i svetloroze usne odabrala je osnivačica brenda Roud.

Profimedia
 

Nominovani za film i glumu, Kilijan Marfi i Robert Dauni Mlađi, će u nedelju saznati koliko od ukupno 13 nominacija odnose kući tokom ceremonije koju vodi Džimi Kimel.

Pored članova glumačke postave "Openhajmera", prisustvovali su i Zoi Kravic, Roze iz grupe Blackpink i Olivija Vajld, prenosi People.

Profimedia
 

Za Roze, Zoi i Hejli, ovo je drugi put da prisustvuju događaju pred dodelu Oskara u Sen Loranu. Sve tri su bilw ekskluzivno pozvane na zabavu kreativnog direktora Entonija Vakarela 2022. godine, gde su bili u društvu Endija Mekdauela, Zendaje, Džoa Kirija i Megi Džilenhol. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike