Nina Seničar očarava: Zavodljiva Novosađanka u odelu koje postavlja modne standarde - sandale i torbica su besprekorni

05.03.2024

17:22

0

Autor: K. B.

Na prestižnoj Nedelji mode u Milanu, ugledna Novosađanka Nina Seničar zasenila je prisutne svojim fantastičnim modnim izdanjem

Nina Seničar očarava: Zavodljiva Novosađanka u odelu koje postavlja modne standarde - sandale i torbica su besprekorni
Copyright Profimedia

Poznata po svojim javnim pojavljivanjima i holivudskim događajima, Nina je ovog puta bila posebno upečatljiva na reviji brenda Luisa Spagnoli.

Profimedia
 

Otkriveno je da Nina, u braku sa glumcem Džejem Elisom, očekuje svoje drugo dete, dok već imaju ćerku Noru Grejs. Njen elegantni izbor odevne kombinacije sada se posmatra i iz ugla trudničkog stila. Odelo je bilo jednostavnog kroja, savršeno prilagođeno njenim merama, a sofisticirana i otmena boja dopunjavala je detalje nakita koji je pratio poslednje modne trendove. Sandale sa jednim kaišem, prisutne na mnogim modnim blogovima u evropskim metropolama, pratile su i Seničarov izbor, ukazujući na njen preferirani klasični modni pristup, u skladu s najnovijim modnim tokovima.

Profimedia
 

Nina Seničar se tokom događaja družila s Valentinom Miketi, osnivačicom poznate kompanije "Valentina Micchetti PR & Consulting and Alevì Milano", koja uspešno gradi svoju karijeru u oblasti odnosa sa javnošću. Stajling ove poznate Italijanke takođe je dobio pohvale, doprinoseći elegantnom i sofisticiranom utisku njihovog prisustva na Nedelji mode u Milanu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike