Kraljica romantičnih komedija pokorila Pariz na reviji modnog brenda koji slavi "tihi luksuz"

04.03.2024

12:01

0

Autor: K. O.

Ona se pojavila posle četiri godine na Nedelji mode u Parizu

Kraljica romantičnih komedija pokorila Pariz na reviji modnog brenda koji slavi "tihi luksuz"
Copyright Profimedia

Njena pojava privukla je posebnu pažnju iako se na reviju modne kuće Loewe na Nedelji mode u Parizu sjatilo mnogo slavnih i moćnih i to od šefice Zare Marte Ortege do novog direktora muške linije u Louis Vuittonu Pharrella Williamsa.

Ona je napravila pauzu od četiri godine kada je pratila novu Schiaparelli kolekciju, a sada je Meg Rajan došla da da podršku brendu Loewe.

VIP ekipa na ovoj reviji, kako ističe britanski Vog, nedvosmisleno zaslužuje pohvalu za najbolje angažovanje poznatih ličnosti tokom modnih meseci u ovoj igri prestiža, gde brendovi angažuju zvezde kako bi ekskluzivno prisustvovale njihovim revijama.

U borbi za nadmoć, gde brendovi angažuju poznate ličnosti kako bi ekskluzivno prisustvovale njihovim revijama, tim dizajnera Jonathana Andersona neprestano iznenađuje svojim odabirom slavnih gostiju u prvom redu revija, kao i modnim kampanjama, uključujući i onu sa 89-godišnjom zvezdom "Harija Potera" Megi Smit u glavnoj ulozi.

U novoj kolekciji brenda Loewe, predstavljenoj u nekadašnjoj kraljevskoj rezidenciji Château de Vincennes na istoku Pariza, mnogi komadi odgovaraju modnom senzibilitetu 62-godišnje Rajan.

Profimedia
 

Voluminozne kargo pantalone iz kolekcije podsećaju na njene modne izbore u filmu "Romansa u Sijetlu", dok bi sofisticirane verzije novih čizama savršeno odgovarale preppy stilu omiljene neurotične Sali Olbrajt. Karirani sako koji je dominirao u izdanju Meg Rajan na reviji brenda Loewe doneo je dašak šarma iz 'Kada je Hari sreo Sali'.

Nije isključeno da njoj smeta stalno poređenje sa likovima iz kultnih romantičnih komedija, ali prema fotografijama sa revije, ova 62-godišnja holivudska zvezda definitivno uživa u nostalgičnim modnim igrama, piše Tportal.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike