Ima neka tajna veza: Emili Blant se obukla identično kao Leni Kravic pre sedam dana

13.01.2024

13:41

0

Autor: V. I.

Svi se pitaju da li iza ovog postoji neka poruka glumice zgodnom pevaču

Ima neka tajna veza: Emili Blant se obukla identično kao Leni Kravic pre sedam dana
Copyright Profimedia

Leni Kravic, modni kralj Mida! Sve što dotakne, pretvara se u stilski spektakl. Najnoviji hit? Njegov smoking-kombinezon, kreacija modne kuće "Alexander McQueen", u kojem je zgodni pevač zablistao na dodeli Zlatnih globusa 2024. –-bez leđa, naravno! Taj modni trenutak nije samo oduzeo dah pristunima oba pola, već je inspirisao i glumicu Emili Blant da ponovi isti modni podvig samo nedelju dana kasnije.

Leni, sa svojim prepoznatljivim stilom, kombinovao je kombinezon sa sunčanim naočarima, srebrnim prstenjem i crnim čizmama sa špicastim vrhovima.

Kada je Emili zablesnula u istom kombinezonu na "The Late Show" kod Stivena Kolberta, bilo je jasno da je to bilo više od puke imitacije. "Planirala sam da zasenim sve ovim odelom", objasnila je tokom emisije. "Ali, kada se Leni pojavio u istom, shvatila sam da je to sudbina. Znate ono, kad Leni uđe u prostoriju, takozvani kul faktor svih ostalih padne za nekoliko stepenika".

 

Profimedia
 

Emili se za ovu priliku odlučila da upari odelo uz crne sandale sa skulpturalnim zlatnim potpeticama i obručima od zlata i dijamanata. Njena plava kosa je bila skupljena u neurednu punđu, a izgled je upotpunila sa sjajnim ružem i šminkom koja je istakla njenu blistavu kožu.

 

Profimedia
 

 

Kulminacija večeri? Kolbertovo poređenje fotografija Lenija sa Zlatnih globusa i Emili u studiju, što ju je navelo da se našali s publikom: "Hajde, recite mi, ko je bolje izneo ovaj look?"

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike