Dakota, nevaljalice jedna: Glumica se pojavila u tzv. goloj haljini i svi su buljili u njeno međunožje (FOTO)

14.02.2024

12:12

0

Autor: V. I.

Malo toga je ostavila mašti, a opet su svima vilice pale

Dakota, nevaljalice jedna: Glumica se pojavila u tzv. goloj haljini i svi su buljili u njeno međunožje (FOTO)
Copyright Profimedia

Na premijeri filma "Madam Veb" u Los Anđelesu, 34-godišnja glumica, koja se u ovom Marvelovom ostvarenju pojavljuje u glavnoj roli, došla je u providnoj haljini koja je sastavljena od metalnih delova utkanih u mrežu. Džonsonova je u odeći bez rukava s dubokim dekolteom napred, ali i pozadi, bukvalno ukrala šou čim je zakoračila na crveni tepih.

Iako je imala donji veš u boji kože, svi posetioci su, privučeni prizorom, gledali u intimne delove tela, valjda očekujući da nešto mogu da vide - ali nisu.

Profimedia
 

Njena srebrna ogrlica ležala je iznad njene ključne kosti i uključivala je jedan veliki dijamantski privezak. Na nogama je imala crne sandalice bez prstiju koje su upotpunile čitavu kombinaciju. 

Prezgodna brineta nosila je svoje prepoznatljive šiške a njeni nokti su takođe bili u "nude" nijansi, što je pomoglo da fokus bude na njenoj odeći. I zaista, moramo priznati da je uspela da privuče i našu pažnju. Dakota, nevaljalice jedna!

Profimedia
 

U filmu koju primoviše. a čija bioskopska premijera se očekuje danas, na Dan zaljubljenih, Džonsonova glumi Kasandru Veb, bolničarku na Menhetnu koja razvija moć da vidi budućnost i shvata da može da iskoristi taj uvid da je promeni. Primorana da se suoči sa otkrićima o svojoj prošlosti, ona stvara vezu sa tri mlade žene vezane za moćne sudbine - ako sve mogu da prežive smrtonosnu sadašnjost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike