Dva Zendejina izdanja o kojima ne prestaje da se priča: Prava futuristička pustinjska princeza

13.02.2024

11:22

0

Autor: K. O.

A celu priču prati frizura koja je vladala pistama na Nedelji mode u Njujorku

Dva Zendejina izdanja o kojima ne prestaje da se priča: Prava futuristička pustinjska princeza
Copyright Profimedia

Posle Meksika filmska ekipa predvođena Zendejom i Timotijem Šalameom u popodnevnim satima uoči večernje premijere susrela se s medijskim predstavnicima.

A koliko se govori o filmu, toliko ne prestaje da se priča o Zendajinim modnim kombinacijama. Tokom razgovora sa medijima Zendeja je ponela belu haljinu iz nove kolekcije Alaïa, brenda kojeg je stvorio legendarni Azzedine Alaïa.

Profimedia
 

A onda je usledio crveni tepih i još jedan spektakl - raskošni zeleni komplet s potpisom brenda Luj Viton.

Na crvenom tepihu bioskopa Grand Rex u Parizu, pojavila se Zendeja, inače nova ambasadorka ove francuske modne kuće, za koju je dizajner Nicolas Ghesquière osmislio komplet od zlatne tkanine raskošne teksture. Nju je istakao nabranim topićem s okovratnikom po uzoru na kapuljaču, ali i raskošnom suknjom A-kroja, koja je prilagođena figuri u struku.

Nova ikona stila iza sebe ima moćne brendove, a pored Luj Vitona, ona je zaštitno lice poznatog brenda nakita Bulgari, čijim je kultnim zmijskim nakitom u formi narukvice kompletirala ovo senzacionalno izdanje.

Profimedia
 

A ono što je modnim znalcima, ali i onima koji su pratili Nedelju mode u Njujorku upalo u oči je da je glumica ponela frizuru koja je bila viđena na Nedelji mode u Njujorku. Takozvani "mokar" izgled kose.

Posle nekoliko njenih pojavljivanja jasno je da mlada glumačka zvezda ne odustaje od kompleta futurističkog stila, dostojnih pustinjske princeze iz naučno-fantastičnog hita.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike