Ni ona nije odolela trendu žene mafijaša: Emili Ratajkovski uhvaćena kako šeta u problematičnom izdanju

30.01.2024

12:12

0

Autor: V. I.

Ni zgodna manekenka nije odolela popularnoj estetici

Ni ona nije odolela trendu žene mafijaša: Emili Ratajkovski uhvaćena kako šeta u problematičnom izdanju
Emili Ratajkovski - Copyright Profimedia

Trend tihog luksuza polako pada u zaborav a 2024. godina je u znaku estetike "mob wife" (eng. žene mafijaša). Ovaj trend inače star dvadesetak godina pojavio se nedavno na TikToku i ubrzo su mnoge poznate ličnosti počele da ga slede, pa ni Emili Ratajkovski nije ostala izuzetak. 

Trend žene mafijaša koristi estetiku Karmele Soprano sa Steten Ajlenda a obuhvata "seksepil, luksuz i samopouzdanje“ koje krase moćne žene iz mafijaških filmova - gusta kosa, krzno, upadljivi print samo su neke od odrednica ovog trenda.

Profimedia
 

Zgodna manekenka je prošetala Njujorkom, noseći upečatljivu kombinaciju kože i leoparda. Za svoj dnevni izlazak, Emili odabrala je izbledelu smeđu kožnu jaknu koja je namerno bila prevelika i koja se slagala s njenom midi suknjom s leopard printom Izgled je zaokružila crnim čizamama do kolena s niskom geometrijskom štiklom,velikim crnim šalom i naočarima za sunce. 

Iako trend žene mafijaša obuhvata upadljivu šminku, EmRata se odlučila za minimalistički  pristup, stavljajući veoma malo mejkapa uz puštenu kosu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike