Viktorija objavila sliku koju fanovi nazivaju "legendarnom" i tako izazvala burne reakcije, pogledajte ko se nalazi na njoj

19.12.2023

12:00

0

Autor: K. B.

Fotografija koju je Viktorija Bekam podelila na Instagramu odiše lepotom i besprekornim stilom

Viktorija objavila sliku koju fanovi nazivaju "legendarnom" i tako izazvala burne reakcije, pogledajte ko se nalazi na njoj
Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

U opisu je otkrila da je to bilo veče provedeno sa supermodelima - Sindi Kroford, Helenom Kristensen i Kristi Tarlington. Društveni komentari su nazvali ovu ekipu "legendarnom", ističući fantastično veče koje su Viktorija i supermodeli proveli zajedno.

Britanska dizajnerka je nosila kreacije iz vlastite kolekcije, dok su se Sindi Kroford, Helena Kristensen i Kristi Tarlington predstavile u kombinacijama čizama i haljina, svaka na svoj način. Četiri izvanredna modna izdanja zabeležena su na fotografiji.

 

 

Komentari na Instagramu su bili ispunjeni pohvalama, uz reči poput "legendarno", "ikone" i šaljivih zahteva da budu ubačeni u sliku pomoću fotošopa. Fotografija iz Njujorka ističe se kao jedna od najlepših slika ovog meseca. Slavne žene na njoj su u petoj ili šestoj deceniji i predstavljaju primer da lepota s godinama ne bledi.

Viktorija Bekam se proslavila kao članica "Spice Girls" pre nekoliko decenija, a kasnije je započela uspešnu modnu karijeru. Njen brak sa Dejvidom Bekamom stalno je pod lupom javnosti, a nedavno je predstavljen Netflixov dokumentarac o poznatom paru "Beckham". Sindi, Kristi i Helena se smatraju najznačajnijim manekenkama u istoriji. Prve dve, zajedno sa Lindom Evanđelistom i Naomi Kembel, pojavile su se u seriji "The Supermodels" na Apple TV+, gde se govorilo o eri supermodela koja i danas ima veliki uticaj i za koju mnogi kažu da je nepravaziđena.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike