Kajli Džener izgleda mršavije nego ikada: Da li je reč o ozempiku, teretani ili nečem drugom?

17.12.2023

12:29

0

Autor: K. B.

Nedavno je poznata rijaliti zvezda i mlada preduzetnica Kajli Džener izazvala buru komentara na društvenim mrežama nakon što je podelila fotografije na kojima se vidi njen izgled

Kajli Džener izgleda mršavije nego ikada: Da li je reč o ozempiku, teretani ili nečem drugom?
Copyright Profimedia

Na Instagramu i Reditu, Kajli je predstavila nove komade odeće iz svoje kolekcije brenda "Khi", namenjene opuštenim varijantama za svakodnevne šetnje. Na nekim od fotografija, Kajli nosi oversajzd komade, a posebno je privukla pažnju nosivši otkopčanu duksericu koja je otkrila njenu vitku figuru. Fanovi su primetili da su njene grudi i obline izgledale znatno manje, što je izazvalo različite reakcije među pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Jedan korisnik Redita je izrazio svoje oduševljenje, komentarišući: "Tako je lepa! Treba mi njen ozempik." Drugi korisnik je primetio drastičan gubitak kilograma i sugerisao na mogućnost korišćenja ozempika i plastične hirurgije, izražavajući sumnju da se Kajli bavi teškim fizičkim aktivnostima poput odlaska u teretanu.

Ovo je izazvalo živu diskusiju među fanovima, dok su neki podržavali Kajlin izgled, drugi su izrazili zabrinutost i spekulisali o mogućim promenama koje je mogla napraviti kako bi postigla svoj trenutni izgled. Kajli Džener ostaje u centru pažnje javnosti, a njeni postovi na društvenim mrežama i dalje izazivaju različite reakcije među fanovima i pratiocima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike