Zbog ovoga je porasla u svekrvinim očima: Nikola Pelc nosi pantalone sa potpisom Viktorije Bekam

24.11.2023

18:14

0

Autor: K. O.

Da li su to prošle nevolje u raju?

Zbog ovoga je porasla u svekrvinim očima: Nikola Pelc nosi pantalone sa potpisom Viktorije Bekam
Viktorija i Dejvid, Harper, Bruklin i Nikola - Copyright Profimedia

Odnos svekrve i snaje često nije idealan, a kako se šuškalo odnos Viktorije Bekam i supruge njenog najstarijeg sina krenuo je nizbrdo već na samom početku. Sudeći po najnovijoj objavi na mrežama, tenzija se spustila.

Viktorija u poslednje vreme deli fotografije na kojima se vidi da se druži s Nikolom Pelc, a ona konačno nosi nešto sa njenim potpisom.

Navodno su nevolje u raju i započele zbog toga što snajka nije želela da na dan svog venčanja nosi nešto što je kreirala nekadašnja spajsica.

Poznate dame stvorile su pravu dramu u koju su morali da se umešaju i Bruklin i Dejvid Bekam. A ovaj Nikolin najnoviji potez pokazuje da je među njima dvema sada sve u redu.

Manekenka i glumica ove nedelje je objavila fotografiju, pa se pohvalila da nosi dizajn svoje svekrve: 'Baš sam opsednuta ovim pantalonama Viktorije Bekam, napisala je ona uz fotografiju.

Profimedia
 

Široke crne pantalone imaju nizak struk i naglašen beli pojas. Njima je Pelcova dodala crni krop top, kojim je otkrila isklesane trbušne mišiće.

Pored nje stajao je Bruklin, takođe odeven u crno.

A da joj se zaista sviđaju svedoči i to što ih je nosila i mesec dana ranije za izlazak na večeru u društvu supruga. Tada ih je kombinovala uz crnu majicu i oversized sako.

I to nije sve. Svi oni koji prate šta se dešava u porodici Bekamovih mogli su da vide da je snajka pre tri nedelje iskazala poštovanje svekrvi obukavši majicu sa njenim likom.

Profimedia
 

Na fotografiji, objavljenoj na Instagramu, nosila je retro majicu na kojoj se jasno vidi print Posh Spice iz dana benda Spice Girls. Objava nije mogla da prođe bez Viktorijinog komentara u kojem je priznala da joj se to sviđa, piše Tportal.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike